facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Base Pizza

La Base Pizza
"De smaak van Napels in Nederland. La base pizza is het enige restaurant in Weesp en Amersfoort waar je kunt genieten van deze authentieke, ambachtelijke Napolitaanse pizza. La base pizza maakt uitsluitend gebruik van verse producten die rechtstreeks uit Italie worden gehaald. De 100% buffelmozzarella, grana padano, prosciutto crudo en nog vele andere ingrediënten hebben allemaal het D.O.P keurmerk. Dit Denominazione di Origine Protetta keurmerk garandeert de hoogste kwaliteit. Alle pizza's worden gebakken in de authentieke handgemaakte steenoven uit Napels op 480 graden. Pizza volgens de traditie van Napels, verse ingrediënten en passie maken een wereld van verschil!"
Adres: Nieuwstad 30 , Weesp 1381 CC, NL
Telefoonnummer: 0294 412 340
Stad: Weesp
Route: Nieuwstad 30
Postcode: 1381 CC


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: pizza weesp, nieuwe pizzeria weesp, la base weesp menu, pizza bestellen weesp, la base pasta weesp, pasta restaurant weesp, passata weesp, selene weesp
Recensies
Afgelopen week met een groep La Base bezocht. We hadden helaas niet zo lang de tijd, maar dat wisten we van tevoren. Pizza's zijn erg goed van kwaliteit! Heerlijk gegeten. Personeel kan nog iets alerter zijn, maar het was ook druk uiteraard.
La Base heeft echt de beste pizza’s ooit. In Italië ga je niet zulke lekkere pizza eten. Vandaag de pizza van de dag met heerlijke giuncale gegeten, fantastisch.Eten: 5/5
De 4,5 ster die dit restaurant op dit moment krijgt vinden wij het persoonlijk niet waard. Als ik een halve ster kon geven gaf ik een 2,5. Dat kan niet: dus om die 4,5 een beetje naar beneden te krijgen zodat anderen écht weten wat ze kunnen verwachten een 2. Iedereen die hier in de recensies over andere slechte recensies zegt ‘dat zij nog nooit een Napolitaanse pizza hebben gegeten en dan maar naar de New York Pizza moeten gaan’ weten zelf niet hoe een goede Napolitaanse pizza echt hoort te zijn. Wij hebben heel wat goede Napolitaanse pizza’s gegeten. Vooral in Italië natuurlijk maar óók in Nederland en de pizza’s van La Base stelden ons aardig teleur. Het deeg was taai. De mozzarella was rubberachtig en vrij smakeloos, net als enkele andere ingrediënten waar weinig smaak aan zat. Op een vreemde manier stond zelfs de tomatensaus tegen. Al kan ik even niet de vinger leggen op waarom. De pizza bianco was nog net iets erger, die smakeloze rubberachtige ervaring heb je dan over je hele pizza zonder een tegenhanger zoals de tomatensaus Het spijt ons echt, maar we willen ook eerlijk zijn. Wij hebben niet echt lekker gegeten, maar de pizza’s tijdens ons etentje ook niet teruggestuurd. Wat moet je dan eten in dit restaurant? En we wilden deze specifieke avond ook niet verpesten met een discussie over de kwaliteit, we hadden wat te vieren en wilden de sfeer goed houden. Dan maar alleen een gevulde maag. Service wel echt goed en vriendelijk. Restaurant zelf op zich ook wel aardig ingericht.
Tja alleen maar positieve punten. Het is gewoon een lief restaurant met lieve mensen die hun best doen en uitstekende ! pizza’s om het je naar de zin te maken. En in ons geval, is dat helemaal gelukt! Klasse en we komen er zeker terug.Eten: 5/5
Echt geweldige napolitaanse pizza's en vriendelijk personeel, fijne sfeer. La Base kan zich makkelijk meten met de beste napolitaanse pizzeria's in Amsterdam. Door de zeer goede toppings en kwaliteit van de ingrediënten misschien nog wel beter. De pesto burata pizza van de maand was heerlijk, hoop dat deze op de kaart komt.
Heerlijke Pizza's waarvoor de basis begrijp ik werkelijk in Napels gelegd is. Fantastische smaak! Hulde aan de 'Pools Italiaan' Tomek. Jammer dat La Base niet bezorgt en wij daar iets te laat achter kwamen toen we gebeld werden dat de pizza's op ons te wachten stonden.
Een pizza met een zachte rand. Wat volgens de orde VPA ook hoort. Ze gaan slechts 2 minuten in de 480 graden oven. In Napels heb ik niet zo’n pizza gegeten, je moet er van houden. Persoonlijk hou ik van groot en dunne bodem met harde knisperende rand. Om in Napels een pizza te eten moet je buiten op de straat wachten totdat er plek is. Meestal zijn de randen van hun pizza hard en de bodem dun. Hier niet. Het proeft als vers brood. De pizza zelf is smakelijk. Je kunt kiezen uit klein en groot. Napolitaanse pizza’s gaan over de rand voor slechts 9 euro. Dus kies in Weesp voor groot, welke ook duurder is. Het verschil tussen Napels en Weesp is dus 4 euro. De borden waren voorverwarmd. Al met al een aanrader.
Ontzettend lekkere pizza's ! Echt een aanrader. Het personeel is ook gastvrij, adequaat en vriendelijk. Ook een voordeel is dat er genoeg parkeermogelijkheid in de straat is. Vegetarische menuopties: Veel keus uit vegetarische gerechten.
Niet echt mijn ding zo'n slappe pizza die ook nog vrij prijzig is.Eten: 2/5
Heerlijke pizza's en aardige bediening. Wel altijd een minpunt als een restaurant geen kraanwater serveert en je dan ruim 11 euro kwijt bent voor 2 flessen water.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid