facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Oyé Cosmetics

L'Oyé Cosmetics

Info

Skinfriendly & Cruelty Free cosmetics. Semi-Permanent makeup Stylo, Minerals & Professional Brushes.

Geschiedenis

L'Oyé Cosmetics Skinfriendly & Cruelty Free Cosmetics

L'Oyé is een jong innovatief Nederlands merk dat zich inzet voor het creëren van gewetensvolle cosmetica voor elk huidtype.

Bezoek www.loye.nl voor meer informatie.

Onze taak

Gewetensvolle Huidvriendelijke Cosmetica voor elk Huidtype.

Producten

L'Oyé Semi-Permanent makeup Stylo
L'Oyé Makeup Corrector Stylo



"L’OYÉ is a makeup brand with the most pure intensions. We are here for everyone who chooses a natural look or wants to go crazy with the most colourful shades. Either way: you just want to look smoking hot. We bring you an exceptional, eye-catching look that results in confidence and beauty. That’s what we stand for.What we want, is to make you feel more beautiful. Feel confident. Experience the inspiring world of makeup. Real beauty starts from whitin, but why not show off every now and then? We don’t want you to hide behind makeup, but show the world who you are. We love our nude-tones and poppin’ colours and want to share our passion with you.Everything to make you feel beautiful. Everyday, everywhere."
Adres: Simon Stevinsstraat 17B, 32911CA Strijen
Telefoonnummer: +31850657373
ln.eyol@ofni
Stad: Strijen
Route: Simon Stevinsstraat 17B
Postcode: 32911CA



op zoek naar gerelateerd: l oyé cosmetics simon stevinstraat strijen, semi permanente make up wenkbrauwen, l oye make up bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haarlokaal Haarlokaal 1 km Tevreden....Monica knipt zo jij het wil...Top
PrettyPolish International PrettyPolish International 2 km Sinds lange tijd weer acryl nagels laten zetten. Er word met je mee gedacht en get re...
Recensies
Heerlijke make-up. Het voelt heerlijk licht, dus geen "masker" gevoel maar wel een goede dekking. Met name de primer in combinatie met de foundation geeft een top dekking. Het blijft ook echt de hele dag goed zitten. Lipstick of lipgloss dient gedurende de dag wel even weer gedaan worden. Enorm veel keuze, de video's op Facebook geven een goed beeld hoe je het product het beste kunt gebruiken en laat natuurlijke allerlei mooie combinaties zien. Ik ben om en wil niets anders meer! Een nadeel...ze hebben zoveel mooie spullen dat je blijft bestellen
Super mooie make-up van hoge kwaliteit. Dit zie je en dit voel je. Ik ben erg blij met mijn basus make-up. Goede dekking en toch natuurlijk.
Helemaal los gegaan tijdens de blackfridaydeals. Nu zit ik zo goed in de make-up, dat ik maanden en misschien wel jaren vooruit kan. Maar dat is toch niet helemaal waar. Steeds komen er nieuwe producten/kleuren, die ik dan ook weer wil hebben. Tja.... ik ben fan
Ik gebruik nu ruim drie jaar de make-up van L’oyé Cosmetics en het is werkelijk de beste make-up die ik ooit heb gehad! Buiten het feit dat het echt een weldaad is voor je huid nooit een caky gevoel, je voelt het niet eens zitten!, is mij duidelijk geworden dat echt iedereen een prachtige look voor zichzelf kan maken in 10 minuten! Ik ben zo blij met dit merk. Laatst heb ik de soothing primer besteld en de glow bronzer Miss Sunshine voor gezicht en body….Wat een fenomenale producten! Door de soothing primer wordt mijn huid al zo egaal, dat ik maar weinig foundation nodig heb. Ook de oogschaduws zijn zo gepigmenteerd dat je met weinig product een prachtig resultaat krijgt. Michelle, wat heb jij een prachtig merk neergezet, ongekend geweldig gewoon!
Hij werkt prima en bedekt mijn gezicht goed. Ik geef 5 steren omdat hij snel en netjes levering is en ik ontvang samples om de juiste foundation die echt paast bij mijn huid te kiezen.
Voor het eerst minerale make-up gekocht, dus het is allemaal nog even wennen. Mijn ervaring tot nu toe is vooral dat het zo licht voelt op je huid alsof je geen make-up draagt. Huid blijft er rustiger van. Maar helemaal geweldig was dat ik werkelijk binnen 1 minuut advies kreeg over de kleur van de foundation nadat ik een berichtje had gestuurd naar de whatsapp advies lijn. Dat had ik niet verwacht! En de geadviseerde kleur is ook nog eens perfect. Ben bang dat het niet mijn eerste en laatste aankoop wordt bij L’oye cosmetics…..
Nadat zuslief al 100x aangedrongen heeft dat ik de producten van Loye moet gaan gebruiken, ben ik overstag gegaan. Waarbij ik met me oude make up altijd last had van een traanhoekjes en de volgende dag irritatie, heb ik dat me de producten van Loye niet. Het lijkt veel, al die stappen, maar echt binnen 10 minuten en als ik vroeg moet werken wel sneller zit de basis en een ooglook er op. De filmpjes op FB geven een goede instructie maar ook inspiratie voor nieuwe kleurencombinaties. Waar ik voorheen alleen voor een feestje en verjaardag me in de stijgers zetten, kan ik nu elke ochtend niet wachten welke kleurtjes is zal gaan kiezen. Enige min punt…… het is echt super verslavend. Doordat alles zo mooi uitpakt op me gezicht wil ik eigenlijk alles uit proberen dus hebben
Hele fijne make-up die samensmelt met je huid waardoor het er natuurlijk uit blijft zien. Ongelofelijk veel verschillende kleuren oogschaduw en wat zo ontzettend fijn is, voor hulp kan je altijd een berichtje sturen naar de whatsapp Advieslijn en binnen no time heb je antwoord terug. Ik heb inmiddels aardig wat besteld met hulp van de advieslijn en Michelle zit altijd goed. Denkt lief mee, geeft tips en maakt fijne filmpjes. Pakketjes worden altijd snel en goed verpakt geleverd, echt een aanrader! Voor mij geen andere make-up meer!
Na 1 filmpje te hebben gezien van L'oyé Cosmetics was ik al verslaafd aan de filmpjes. Toen had ik nog geen product in huis. Het zag er bijna magisch uit. Na wat perfecte hulp via WhatsApp kon ik bestellen. Dus gelijk een bestelling gedaan voor een goede basis. Wauw, wat een fijne producten. De kwasten zijn super zacht. De producten voelen goed aan op mijn huid. En de naturel bronzer zorgt ervoor dat ik zowat 2 kilo lichter lijk. Nu ben ik dus niet alleen verslaafd aan de filmpjes, maar ook aan de producten. Andere producten staan alweer op mijn wensenlijstje. Ik kan niet wachten op een nieuwe bestelling.
Heel tevreden over L'oyé cosmetics. Via de whatsapp lijn heb ik contact gezocht. Ik werd direct geholpen en ook goed geadviseerd. Michelle stelde vragen en gaf direct haar advies. De bestelling was binnen twee dagen in huis. Ik heb de producten nu een week en ben ontzettend tevreden. Zowel over de dienstverlening, ook na levering bij vragen, als de producten. De make-up is erg gemakkelijk aan te brengen, ziet er heel natuurlijk uit en blijft de hele dag zitten. Ik ben fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid