facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L.Hubert

Adres: Vlistroom, 2401 Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31650704998
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Vlistroom
Postcode: 2401


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Finkenflügel Dakbedekkingen Finkenflügel Dakbedekkingen 506 meter Snelle service
Dakmakersbedrijf Kewodak Dakmakersbedrijf Kewodak 548 meter We hebben ons hele dak bij ze laten vervangen. We hebben lekkage en de eerste keer kw...
De Dakmakers De Dakmakers 548 meter Lekkages, herstelwerkzaamheden, renovaties, onderhoud, servicediensten en controles v...
Van Dijk Dakbedekkingen Van Dijk Dakbedekkingen 699 meter Voor een hele nette prijs verzorgd hij al jaren het onderhoud aan ons dak.
Stockmann Daksystemen Stockmann Daksystemen 2 km "Stockmann daksystemen is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van luxe...
Recensies
Wat een gezellige en leuke plek is dit voor zowel ouders als kinderen. Ze verkopen een grote verschijdenheid aan kindermaterialen, maar je kan er ook heerlijk eten/drinken terwijl de kinderen lekker kunnen spelen. Aanrader voor iedere jonge ouder!
Wat een leuke winkel! Iedereen is altijd vriendelijk, en hun creativiteit zorgt er voor dat het de moeite waard blijft om steeds terug te gaan voor meer!!
Geweldige winkel. Steun kleine ondernemers en shop lokaal!
Een hele fijne plek waar je kindjes heel erg welkom zijn, ze lekker kunnen spelen, de barista heerlijke koffie maakt en waar je een onwijs gave uiteeenlopende collectie aan kinderkleding en -hebbedingetjes vindt!
Geweldige plek om met kleine kinderen tot jaar of 6 heen te gaan! Bediening zelfde spel van onze kids mee om ijsje te bestellen en broodjes konden helemaal naar wens worden aangepast. Eten was heerlijk kortom aanrader om heen te gaan.
Gezellig, Lekker eten, vriendelijk personeel. Heel leuk om met de kleintjes naar toe te gaan.
Zo leuk om met je uk naar toe te gaan!! En prijzen zijn ook erg vriendelijk. Verder leuke duurzame spullen en wasbare luiers!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid