facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Hirondelle Bike Shop - Meppel

L'Hirondelle Bike Shop - Meppel

Info

(GRANDE OPENING GEPLAND OP 5 JANUARI)
Ons streven is dat l'Hirondelle met de website BeastyBike in Nederland en België een begrip wordt op het gebied van Urban Cycling, Fixies, Singlespeed-bikes en de daarbij behorende onderdelen en accessoires.

Geschiedenis

l'Hirondelle Bike Shop heeft een unieke selectie van fixies en singlespeed bicycles. Een urban collectie als in deze winkel zul je nergens anders vinden! De Urban fiets is een specialisme van l'Hirondelle en haar assortiment fixies groeit hard! Blijf op de hoogte :)

In de sectie onderdelen treft u een unieke reeks van onderdelen voor urban fietsen, fixies en singlespeeds aan. U kunt uw droomfiets volledig met behulp van ons zelf samenstellen: Denk aan de wielen, ketting, zadel, stuur, remmen, enz..

Ook is l'Hirondelle is de specialist in exclusieve en vernieuwende fietsverlichting. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw fiets te verlichten: lichtgevende ventieldopjes, fietslampen, LED-accessoires, wielverlichting voor alle soorten fietsen: Mountainbikes, BMX, stadsfietsen, fixies of race..

Op www.beastybike.nl kunt u alle inkopen online doen!



"Onze Shop L’Hirondelle Bikeshop is de fysieke winkel van onze webshop BeastyBike. In onze snoepwinkel vind je een groot aanbod van artikelen dat eveneens te koop is in de webwinkel. Daarnaast hebben we in l´Hirondelle een selectie van prachtige fietsen in de spotlights staan. Met merken als Watt, Roetz, Mokumono, Brik, Achielle, Bird en de premium fietsen van Schindelhauer vind je het meest gevarieerde segment van urban bikes in Noord Oost Nederland. L’Hirondelle Bike Shop is gevestigd in de Kruisstraat midden in het pittoreske centrum van Meppel. De winkel ligt om de hoek van de gezellige winkelstraat en vlakbij onze drie HORECA pleinen. Er is voldoende parkeermogelijkheid, testrijden kan in de autovrije Kruisstraat. Wees welkom kom wel!"
Adres: Zuideinde 3, 7941 GA Meppel
Telefoonnummer: 0031623583585
Stad: Meppel
Route: Zuideinde 3
Postcode: 7941 GA



op zoek naar gerelateerd: urban bike shop meppel, custom bicycles nederland, l'hirondelle meppel, urban bike amsterdam, fietsenwinkel meppel, urban fiets, beastybike, viks fiets kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JB-Inflatables-USA JB-Inflatables-USA 1 km Hele goede en degelijke kwaliteit inflatables. Zowel het PVC als de netten zijn erg s...
Vélowland Vélowland 2 km Vélowland creates extraordinary and exclusive bicycles. We look for connections for c...
NAZCA Ligfietsen - recumbent bikes NAZCA Ligfietsen - recumbent bikes 5 km We hebben daar een fantastische ligtandem gekocht. De Quetzal.
Recensies
Ik ben vanuit Arnhem naar Meppel gereden om een fiets te kopen. Van het merk Schindelhauer, de fiets rijdt heerlijk en ziet er tof uit. Maar het is een single speed. Dus zonder versnellingen, met de wind tegen kan je de lol op,en dat heb ik al mogen ervaren op de dijk. Extra goed voor de conditie zullen we maar zeggen. Wat betreft de winkel L’Hirondelle is echt een mooie zaak en de moeite waard om er heen te rijden. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk, ze proberen je niet het duurste aan te smeren maar laten uit alle segmenten wat zien.
Vandaag een Woom Original 5 gekocht in de kleur midnight blue met spatborden, fietsstandaard, AXAslot en Woom fietsbel. Om 13:00 uur gekocht, en om 14:30 uur was de fiets rijklaar en konden we hem meenemen. Sjoerd is een aardig gast en heeft ons goed geholpen. bedankt voor de goede service en de mooie fietssokken
Na Bianchi XR wilde ik een nieuwe bijzondere italiaans raspaardje racefiets kopen. Ik koos de Cinelli Pressure. Na een zoektocht waar ik deze fiets kon kopen kwam ik uit bij L'Hirondelle by BeastyBike in Meppel. Een gezellige fietswinkel met hart en sfeer voor het fietsen gravel, urban, fixie, electrisch, race. Door de 'shop-in-shop' samenwerking met een kundige bikefitter Jan Glorie heb ik met hen het gehele traject doorlopen tot en met moment van levering van een waanzinnig mooie racefiets. Het was een super leuk proces waarbij Sjoerd van de BeastyBrothers en Jan Glorie de tijd namen om iets goeds en unieks te bieden.
Sinds kort verplaatst de elektrische Hagen bakfiets mij overal naartoe in Utrecht. Het is een heerlijke fiets en de uitstraling is al helemaal fantastisch. Sjoerd heeft mij heel goed geholpen in de winkel en heeft ervoor gezorgd dat ik de aankoop zorgeloos kon doen. Ontzettend bedankt!
Hele mooie en unieke fietsenwinkel erg vriendelijke eigenaren die goed meedenken qua customizen. Na de eerste proefrit was ik gelijk verkocht aan deze prachtige fiets. Ik wilde nog wat aanpassingen doen qua stuur en zadel enzovoort. Ik was zo verbaasd dat ze de fiets de volgende dag al klaar hadden staan, terwijl ik s'avonds nog door had gegeven welke aanpassingen ik graag wilde hebben op de fiets. Ben erg blij met dit super resultaat.
Wat een ongelooflijke goeie en supersnelle service leveren de mannen van L'Hirondelle! M'n Hövding fietsairbag was opeens kapot en na kort contact mocht ik hem terugsturen naar L'Hirondelle. Intussen stuurden Sjoerd en Oscar mij gewoon een nieuwe, waardoor ik nauwelijks last heb gehad van het gemis van mijn fijne airbag. Werkelijk geweldig! Dank je wel, mannen, buiging.
Mooie single-speed fiets gekocht van Roetz. Heerlijk fietsje, rijdt lekker, mooi design. Gekocht in een te gekke winkel, zeer sfeervol, hele toffe fietsen en zeer kundige eigenaren. Aanrader!
Ik ben mega geholpen met de snelle service van Sjoerd - Beasty Bike. We hadden de fiets met spoed nodig en hij is nota bene zelf naar de Bruna gereden om de fiets met spoed op de post te krijgen. Top service!! Bedankt!
Mooie sfeervolle zaak en fijne service. Als je een unieke fiets wil, ben je hier aan het goede adres. Er werd bij de aanschaf van m'n fiets goed meegedacht, ik kon alle tijd nemen, mocht testritjes maken en zelfs een fiets op de proef mee naar huis nemen. Toen er na de aanschaf problemen ontstonden met m'n wielen, werd er fijn meegedacht in een oplossing.
Super winkel. Onlangs een mooie Watt New York Gulf gekocht. Samen met Sjoerd gekeken wat de mogelijkheden zijn om hem naar mijn wens te krijgen. Hij fietst super en ziet er mooi uit. Als je een mooie of unieke fiets wilt moet je hier zeker zijn. Heb zelfs een nieuw schuurtje gekocht voor de fiets. Meeste mensen verklaren me voor gek maar zet je nieuwe fiets maar eens tussen de rest van je spullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid