facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Authentique Paints & Interior

L'Authentique Paints & Interior

Info

Het Nederlandse merk L'Authentique Paints & Interior staat voor Krijtverf & Kalkverf, meubels, stoffen en accessoires met een authentieke en rustieke uitstraling.

Geschiedenis

Sfeer en karakter zijn natuurlijk niet alleen basis voor een goed product. Alle verven van L’Authentique starten met een aangeleverde basis waar we een recept van veel verschillende pigmenten aan toevoegen. Daardoor worden kleuren vol en maakt het invallende licht dat elke tint lijkt te leven.
Elke pot verf gaat door de handen, elk etiket eigenhandig geplakt. Alles gebeurt kleinschalig en in eigen beheer. De waarborg voor kwaliteit. Zo blijven onder andere“Winterwaas”, “Veerse Meer”, “Letterplankje” telkens een met de grootste zorg geleverd verfproduct.
Inmiddels leveren we krijtverf, kalkverf en lakken in 120 kleuren. Daarnaast leveren we ook Betonlook verf & Stuc en metallic lakken.

In 2013 stapt L'Authentique in een avontuur en start de meubellijn van l’Authentique. Net als de verf zijn ook de meubels een Nederlands product van hoge kwaliteit. Eerlijk werk, eerlijk gemaakt van eerlijke grondstoffen. Door ook hier de zaken dicht bij huis te houden kan de klant in alle wensen goed tegemoet worden gekomen. Werken op maat of met een bijzondere stoffering wordt gemakkelijk vertaald en vervaardigd in ambachtelijke stijl.

Vanaf 2017/2018 zullen we onze eigen kledinglijn lanceren. Sober en tijdloos, in prachtige natuurlijke materialen zoals wol, linnen en zijde.

Neem een kijkje op onze site http://www.lauthentique.nl/ voor meer informatie.

Wij gebruiken foto's van internet voor inspiratie. Mochten er foto's tussen staan die jouw eigendom zijn, en waar wij geen toestemmig voor hebben ze te gebruiken, laat het ons weten dan zullen wij de bron er bij vermelden of de foto verwijderen. Onze dank daarvoor

The pictures we use for the collages are not our property, we use them only for inspiration.
Is one of these foto's yours please let us know and we will remove them or will put a link to the source. thank you



"L'Authentique is producent van krijtverf, kalkverf, Betonlook verf en hoogwaardige kwaliteit meubels. Woonprofessionals en retailers kunnen onze showroom stand 3 + 5 bezoeken op het ETC Design Center, Randweg 20, NL-4104 AC Culemborg."
Adres: Voltaweg 11, 6101XK Echt
Stad: Echt
Route: Voltaweg 11
Postcode: 6101XK


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:00
Dinsdag: 07:30 - 16:00
Woensdag: 07:30 - 16:00
Donderdag: 07:30 - 16:00
Vrijdag: 07:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: l'authentique verf, l'authentique krijtverf, l'authentique kleurenkaart, L'Authentique, l'authentique sofa, l'authentique bank, l'authentique krijtverf waar te koop, l'authentique betonlook verf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOOi van John van Neer MOOi van John van Neer 464 meter Een familiebedrijf dat u alles kan bieden wat uw kinderdagverblijf nodig heeft.
Veracious Coatings & Projects Veracious Coatings & Projects 628 meter Bestelling geplaatst via lakenolie website - voorraad bleek niet meer goed op orde - ...
PVC Tafelzeil Shop PVC Tafelzeil Shop 727 meter tafelzeil is van super mooie kwaliteit. Let er alleen op dat niet elke ovale tafel he...
GRAUS wonen GRAUS wonen 1 km Grote woonwinkel met mooi aanbod van meubels voor het inrichten van je huis en tuin. ...
Stijl3d Stijl3d 2 km Advisering, 3d ontwerp en afstyling op maat van baby, kinder, woon, werk en/of slaapk...
Opslag 32 Opslag 32 2 km OPENINGSTIJDEN: Retrospect en ReMain organiseren iedere eerste zaterdag van de maand ...
KartonnenWinkel.nl KartonnenWinkel.nl 2 km Kom er voor mijn werk. En plek waar je goed kunt komen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid