facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Ago B

Info

L'Ago B

Geschiedenis

Onze locatie in het gezellige centrum van Breda is multifunctioneel; een atelier, winkel, galerij en ontmoetingsplaats in één. Hier kunt u een exclusief voor u vormgegeven modeontwerp of bruidsjurk laten maken, waarbij we in de huid kruipen van de klant.

Naast deze atelierfunctie bieden we ook unieke accessoires en draagbare kleding van Nederlandse ontwerpers. Stoere tassen, exotische sieraden, stijlvolle haardecoraties, schoenen, wollen sjaals/stola’s, jassen en combinatie mode (van een dessin ontwerpster). Voor elk budget vindt u iets moois.
Ook kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment schoenen die we in een gewenste kleur kunnen laten verven. Alles om van uw gelegenheid een feest te maken, of gewoon als cadeautje voor uzelf.

L’ Ago B is een smeltkroes van creativiteit. Wij nodigen u dan ook van harte uit eens een kijkje te komen nemen.

Adres: Veemarktstraat 33, 4811 ZC Breda
Telefoonnummer: +31 76 521 5299
Stad: Breda
Route: Veemarktstraat 33
Postcode: 4811 ZC


Recensies
L'ago B heeft een erg fijne sfeer, een beetje sprookjesachtig en erg kunstzinnig, er is genoeg te zien! Van zeer extravagante accessoires tot wat meer gangbare tassen voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
De creativiteit straalt er vanaf. Zeker de moeite waard om een keer langs te gaan.
Geweldige zaak, super vrolijke en behulpzame dame die het liefst de allermooiste kleding voor je maakt, precies zoals jij het wil, met haar eigen, fancy draai er aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid