facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KynoService

KynoService

Info

Bij KynoService Dé Hondenschool te Rutten kan je terecht voor Gehoorzaamheidstraining, Fun- en Sporttraining, Privélessen en Gedragstherapie. Voel je welkom om eens te kijken op www.kynoservice.nl en wie weet zien we elkaar snel!

Geschiedenis

Bij KynoService Dé Hondenschool te Rutten kan je terecht voor Gehoorzaamheidstraining, Fun- en Sporttraining, Privélessen en Gedragstherapie. Voel je welkom om eens te kijken op www.kynoservice.nl en wie weet zien we elkaar snel!



"Supergezellige indoor hondenschool waar je gehoorzaamheid op elk niveau kunt volgen. Ook voor de verschillende sport- en fun-lessen kan je hier terecht. Speciaal voor buitenlandse honden die bang zijn hebben wij een unieke cursus.We werken alleen maar met gecertificeerde instructeurs en Gedragstherapeuten waarbij de nieuwste inzichten en kennis altijd up-to-date is."
Adres: Ruttenseweg 16, 8313 RG Rutten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 4892 5219
ln.ecivresonyk@ofni
Stad: Rutten
Route: Ruttenseweg 16
Postcode: 8313 RG



op zoek naar gerelateerd: kynoservice dé hondenschool, ruttenseweg, rutten, marloes schijf, puppycursus emmeloord, kynostart, puppy training emmeloord, dogmania, puppycursus bant, puppycursus flevoland
Recensies
Kyno start deels gevolgd bij Marloes. Leuke, leerzame lessen. Via app ook heel benaderbaar en zo kreeg ik nog extra tips, tricks en bemoedigende woorden wanneer het even tegenzat qua trainen en leermoment bij onze hond van 8mnd oud, die vol in zijn hormonen zit. Ik hoop in de toekomst verder te gaan met de level 1. Ook een fijn detail, je staat in een overdekte hal, heerlijk bij slecht weer, zo in het najaar. Ik zou deze hondenschool zeker aan bevelen!
De school wordt gerund door een uiterst capabele hondenliefhebster, die veel ervaring heeft opgedaan in het trainen van mensen om met hun hondjes om te gaan. Ze is hondengedragstherapeute en maakt deze titel duidelijk waar. Ze geeft duidelijke theorielessen, ze legt goed uit waarom bepaalde gedragingen plaatsvinden en hoe je daarmee om kunt gaan. Ze heeft een duidelijke mening over zaken en kan daarin sterk overkomen, maar heeft ook de vaardigheid om een andere mening te respecteren. Persoonlijk vond ik het een uitdaging, maar wel de moeite waard, om deze trainer te leren kennen. Ze geeft waardevolle tips en eenmaal aan elkaar gewend is ze een aanwinst voor je leven met je hond. Deze trainer gaat van het beste voor de hond uit en ook van zijn belevingswereld, wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is. Hierdoor vergaar je inzichten en kun je verder met de handvatten die daaruit voortkomen. De hondenschool heeft een puppycursus en vervolgcursussen. Daarbij biedt de school ook agility- en gehoorzaamheidstrainingen aan. Op mijn foto's zie je dat er zowel binnen als buiten kan worden getraind. In de hal liggen tapijttegels, zodat bij plas- of poepongelukjes direct de tegel vervangen kan worden.
ervaren gedragstherapie voor hond. Heeft ons goed geholpen.
Leuke leerzame lessen voor baas en hond die met veel enthousiasme door Marloes worden gegeven.
Fijn en proffesioneel! Er wordt duidelijk lesgegeven en uiteraard alles diervriendelijk. Aanrader!
Voor ons de allerbeste hondenschool waar we geweest zijn! Marloes zal alles op alles zetten om je te helpen en Brenda idem. Voor mij en onze honden zijn het beiden toppertjes! Ik ben héél blij met ze.
Erg leuke hondenschool! Veel plezier. Maximaal 6 hondjes tegelijk. Nu denken aan privé begeleiding.
Gewoon een top hondenschool met goed opgeleide instructeurs, elke keer weer een feestje om daar te zijn.
Goede hondenschool, professionele begeleiding en echt oog voor jouw hond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid