facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kynologisch Nederland

Kynologisch Nederland

Info

Kynologisch Nederland is een hondentrainings- en gedragscentrum dat gevestigd is in Hellevoetsluis (Voorne-Putten).

Geschiedenis

Kynologisch Nederland is een hondentrainings- en gedragscentrum dat gevestigd is in Hellevoetsluis (Voorne-Putten). Het woord KYNOLOGIE betekent de studie van de hond.
En dat is precies wat wij willen bewerkstelligen: Zoveel mogelijk kennis rondom dit geweldige dier dat van oudsher met ons onder een dak leeft uitdragen, en waar we elke dag nog veel van en over kunnen leren. Ons ideaal is dat het voor iedereen logisch wordt hoe we met onze viervoeters om moeten gaan.

Waarom trainen bij ons?

Onze instructeurs hebben allen interne en/of externe opleidingen gevolgd om u en uw hond op een professionele manier te kunnen begeleiden. Wij zijn van mening dat een opleiding nooit is afgerond. Daarom bezoeken wij meerdere keren per jaar lezingen en doen we geregeld mee aan workshops om op deze manier up-to-date te blijven in de wereld van de honden- en mensentrainingen.

Filosofie

Ons streven is zoveel mogelijk mensen opleiden tot hondenkenner. Hoe meer we met zijn allen weten met betrekking tot het gedrag van honden, des te beter het zal zijn voor de algehele omgang met deze geweldige dieren. Het is niet voor niets dat zoveel mensen kiezen voor een kwispelend gezinslid; honden verrijken ons leven en daarom verdienen zij het dat wij ons best doen om ze zo goed mogelijk te begrijpen en te begeleiden.

Nieuwsgierig?

Als u door het lezen van de informatie op onze site nieuwsgierig bent geworden naar hoe het er in praktijk allemaal uitziet, dan bent u uiteraard van harte welkom om te komen kijken hoe wij te werk gaan bij Kynologisch Nederland. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Ons team staat voor u klaar!

Debby van den Ban & Jeroen Oomen

Adres: Ravenseweg 11b, 3223 LM Hellevoetsluis
Telefoonnummer: (06) 51 55 62 70
ln.dnalredenhcsigolonyk@ofni
Stad: Hellevoetsluis
Route: Ravenseweg 11b
Postcode: 3223 LM



op zoek naar gerelateerd: kynologisch nederland ravenseweg hellevoetsluis nederland, kynologen puppycursus, kosten puppycursus hellevoetsluis, kynologische vereniging, hellevoetse hondenschool hellevoetsluis, kynologisch betekenis, hondenschool hellevoetsluis fazantenlaan, debbie van de ban hondenschool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hellevoetse Hondenschool Hellevoetse Hondenschool 4 km Puppie cursus gedaan een echte aanrader Echt leuk zowel voor de hond als voor het baa...
Recensies
Geweldig wat een fijn trainingscentrum! Onze hond is een herplaatser die problemen had doordat ze 7 maanden in een kennel is gehouden. Geweldig advies gekregen, doorgegaan met volgende trainingen en als we tussen trainingen inzitten dan is het echt een gemis. Aanrader voor baas en hond!
Echt heel tevreden. Pupcursus, basistraining, vervolg 1 en nu bezig met basis werkhond, kijken wat Kiwi leuk vindt. Erg professioneel, ervaren, experts, maar ook heerlijk gewoon en met humor, ik hou er van.
Geweldig hoe ze daar met de hondjes om gaan en zoveel kennis, helpen je met alle vragen en problemen, zeer tevreden en ga zeker terug voor meer cursussen.
Ben hier met mijn dochter geweest, ze traint hier met haar hond, zij is daar dik tevreden over en de hond heeft het ook naar haar zin
Mijn pup Baco is daar al in de volle leer vanaf 11 weken, nu is hij 18 weken en we leren nog steeds door. Hij heeft hier zo enorm veel geleerd! Uiteraard ik ook met al die leuke theorielessen. Er wordt leuk met je omgegaan. Baco vind het ook super leuk en gaat voldaan slapend in de auto weer naar huis. We willen zeker wanneer het weer toe laat met de maatregelen nog door met behendigheid.
Was erg gezellig en goede begeleiding
Voor het eerst mee met puppytraining en komt professioneel over.
Daar krijg je een hele goede cursus voor jouw en je hond Raad dit ook aan voor mensen die een honden cursus willen gaan doen je krijg zelf ook een cursus zeker doen
Mooie honden training locatie binnen en buiten met deskundige begeleiding
Heerlijk genoten met Benji. Lekker basiscursus gedaan. Mensen die je begeleiden die zijn zo lief en nemen de tijd voor je. Ga de vervolg cursus ook doen samen bezig zijn met je hond
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kynologisch Nederland met het openbaar vervoer


Hellevoetsluis, Uniceflaan 340 meter
102
91
Hellevoetsluis, Uniceflaan 360 meter
102
91
Hellevoetsluis, Kickersbloem 390 meter
102
104
105
106
404
91
Hellevoetsluis, Kickersbloem 390 meter
91
Hellevoetsluis, Kickersbloem 440 meter
404

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid