facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kyno Connect

Kyno Connect
Adres: Provincialeweg 99 , Assendelft 1566 PT, NL
Telefoonnummer: 06 23004923
Stad: Assendelft
Route: Provincialeweg 99
Postcode: 1566 PT



op zoek naar gerelateerd: KYNO Connect inloggen, Hondenoppas Assendelft, Puppycursus Assendelft, Bailey de hondenvriend, Provincialeweg 99 assendelft, Tussenwijck, Hondentraining, Puppycursus Oostzaan
Recensies
Hele fijne lessen zowel de puppy als de vervolgcursus gevolgd. Maar nu wel een klein probleempje… onze puber puppy van 9 maanden wilt nu buiten alleen nog maar direct naar de auto en naar de opvang van kynco! Haha blijkbaar is het hem zo geweldig goed bevallen zijn vakantie daar dat hij alleen nog maar terug wil. Maar even serieus echt toppers daar!
Zeer professionele trainster. No nonsens aanpak en heel gaaf om te zien hoe onze pup zich d.m.v. trainen bij Kyno Connect ontwikkelt tot een blij, stabiel en gehoorzaam hondje!
Nala is goed verzorgd tijdens onze vakantie. Ze heeft heerlijk gespeeld met de andere Ridgebacks die er waren. Super fijn!
Een les gehad. Voelde heel goed. Kleine stapjes en de ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast was het heel prettig dat ook dingen in het Engels konden voor mijn vriend.
We gaan op voor cursus nummer 3, echt ontzettend leuk, en geven goede tips/advies.
Apollo vindt het heerlijk om naar Kyno te gaan. Fijne en deskundige opvang.
Superfijne training hier met mijn hond. Ben niet onbekend met honden maat verbaas me nog iedere keer hoeveel ik nog kan bijleren en de hond uiteraard ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid