facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwong Chow

Info

Bij ons kunt u genieten van zowel de originele Chinese als de Indische keuken. In ons restaurant is plaats voor zo’n 50 personen.

Geschiedenis

Bij ons kunt u genieten van zowel de originele Chinese als de Indische keuken. In ons restaurant is plaats voor zo’n 50 personen.
Daarnaast is het mogelijk om een maaltijd af te halen om lekker thuis te genieten van een oosterse maaltijd.Heeft u een feest thuis, of in uw bedrijf? Dan kunt u gebruik maken van onze catering service. Hierbij wordt het eten geheel verzorgt bij u op locatie gebracht.

Adres: Marktplein 1, 6942AA Didam
Telefoonnummer: 0316223355
Stad: Didam
Route: Marktplein 1
Postcode: 6942AA


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kwong Chow Arnhem menukaart, Chinees Zevenaar Kwong Chow, Tjap tjoy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buffet Service Didam Buffet Service Didam 1 km Goed eten van Jaq en Thea supper
Reulink Catering & Verhuur Reulink Catering & Verhuur 1 km Vanaf het eerste contact een goed gevoel erbij. Na afloop meer dan tevreden. Zeker ee...
Smaakvolsmaak Smaakvolsmaak 1 km Wij zijn Robert en Mariska, samen zijn wij SmaakVOLSmaak. Met onze catering/ life coo...
Recensies
De gastvrouw is altijd erg vriendelijk en meelevend. De gerechten zijn lekker en de keuzemenu's zijn ook heerlijk en gemakkelijker voor ons om van te voren telefonisch te kunnen bestellen hoe laat je het wilt, om het op te halen. Zelf wonen wij dan in s'-Heerenberg, maar hier rijden we voor.
Normaal prima eten, wel wisselend van smaak. Vandaag ruiken de plastic bakken naar lijm en zo smaakt het eten dan ook. Alles gort droog, voor ons geen kwong chow meer!
Goed eten, vriendelijk en hartelijk personeel, de eigenaresse kent je na twee keer en moedigt mijn dochter keer op keer aan om veel groente te eten. Dochterlief houdt veel van groente, dus geen probleem. Eén keer eten halen, doe je er twee dagen mee. Lekker en voordelig.
Heerlijk eten en bijzonder vriendelijk personeel
Restaurant is erg in trek als afhaalrestaurant maar je kunt er ook prima zitten en in alle rust genieten van het voortreffelijke eten. Heel gezellige gastvrouw die haar uiterste best doet om het haar gasten naar de zin te maken.
Heerlijk eten en betaalbaar
Restaurant zelf geen ervaring mee. Maar we halen er graag af. Vriendelijk personeel en lekker eten voor een goede prijs. Restaurant goed bereikbaar. Parking aanwezig in heel de omgeving.
Enorme verbetering t.o.v. een klein jaar geleden. Toen viel de bediening bij het afhalen enorm tegen. Dit keer was het echt veel beter. Vriendelijke welkom. Een smakelijk eten wens bij vertrek. Eten was ook prima. Ben blij dat het nu veel beter is.
Super goed eten hier echt heel erg lekker. Ga zo door!!
Vriendeljke bediening, goed eten voor een redelijke prijs. Wij halen voor 3 personen te eten en hebben dan voor twee dagen genoeg. Heerlijk en makkelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid