facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KWmakelaars

KWmakelaars

Info

Met liefde en passie voor het vak makelaardij

Geschiedenis

Krieger & Witte makelaars tracht een betekenis te hebben in het leven van de klant door zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen bij de verkoop en/of aankoop van een woning. Wij hanteren zeer ruime openingstijden om uw woning actief te verkopen. Dit doen wij onder andere door middel van een verkoopkrachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak makelaardij.

In het verkoopproces van uw woning bieden wij een zorgeloos verloop voor u. We proberen zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wij huren een vakfotograaf in voor de foto`s van uw woning, zodat de basis perfect vastgelegd wordt. Daarnaast geven wij begeleiding bij de presentatie van uw woning zodat potentiële kopers eerder geneigd zijn te kopen.
Over de gehele dag zijn wij beschikbaar voor bezichtigingen en contact. Daarvoor stellen wij ook een live chat beschikbaar voor snelle en goede hulp.

Een belangrijk punt voor u is ons tarief.

Onze courtage bedraagt 1% van het uiteindelijke verkoopbedrag met een minimum van €1.750,= exclusief BTW. Wij dagen u uit om zelf een onafhankelijke vergelijking te maken met onze collega makelaars! Wij vinden het uiterst belangrijk om veel contact met u te houden over het verkoopproces van uw woning.

Transparantie staat bij ons ook hoog in het vaandel.

Wij willen dat u alles weet over uw eigen woning en wat ervoor nodig is om de woning te verkopen.

Ook voor de aankoop van een woning moet u bij Krieger & Witte makelaars zijn. Wij gaan voor uw belangen aan de slag. Wij realiseren door onze werkwijze een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Wij zijn lid van Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)

De Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) is een Nederlandse vereniging van makelaars en taxateurs. De VBO is de één na grootste branchevereniging van makelaars en taxateurs. Er zijn ca. 850 kantoren bij aangesloten. Alle makelaars dienen gecertificeerd te zijn volgens de ISO 17024 norm. Leden van de VBO worden gehouden aan een gedragscode die door een onafhankelijk tuchtcollege kan worden getoetst. Dit betekent meer zekerheid voor u als opdrachtgever. Medio 2008 is de naam van de vereniging veranderd in VBO MAKELAAR.

De klant staat bij ons dus centraal. U kunt bij ons aandacht, vertrouwen en zorg verwachten bij de verkoop van uw woning.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen, we horen graag van u!

Adres: Simon Vestdijkpad 2, 3241dn Middelharnis
Telefoonnummer: 06-24194321
Stad: Middelharnis
Route: Simon Vestdijkpad 2
Postcode: 3241dn


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: makelaar goeree overflakkee opgepakt, van alphen makelaardij, livastgo makelaardij, sommelsdijk, makelaar sommelsdijk, van rossum makelaardij, krieger makelaar, makelaar middelharnis, het huis van jansen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonen in Hartje Goeree Wonen in Hartje Goeree 363 meter Wonen in het charmante dorpje Melissant, midden in het hart van Goeree-Overflakkee
Wonen in Diekzigt Wonen in Diekzigt 363 meter Appartementengebouw Diekzigt ligt tussen het Gedempte Kanaal (noordzijde) en het Zand...
Marcel Bal Makelaardij Marcel Bal Makelaardij 417 meter Topervaring met deze makelaar! Ons huis binnen 3 weken verkocht en alle afspraken wer...
Van Alphen Makelaardij Van Alphen Makelaardij 585 meter Alwin gaf goede informatie, we konden terecht met onze vragen en kregen overal de tij...
Flikweert Makelaardij Flikweert Makelaardij 644 meter Goede makelaardij. Zeer professioneel.
Van Rossum Makelaardij Van Rossum Makelaardij 1 km Fijne en Betrouwbare Makelaar. Een geweldige woning gevonden die via deze makelaar w...
Profit Makelaardij Profit Makelaardij 1 km Uw VBO makelaar en taxateur op Goeree Overflakkee te Middelharnis en DNV gecertificee...
De 3 Linden Makelaardij De 3 Linden Makelaardij 3 km De 3 Linden Makelaardij; de sleutel tot uw (ver)koopsucces. Actief op heel Goeree-Ove...
Recensies
Zou op Goeree KW niet aanbevelen , Geen eerlijke mensen en goed opletten wat je precies tekent . Een goed voorbeeld van oneerlijkheid is in Herkingen gebeurd , daar zijn 15 kavels verkocht en bepaalde info verzwegen voor eigen belang .
Ik had bij de aankoop van mijn woning een taxatierapport nodig. Krieger & Witte heeft voor mij een gevalideerd taxatierapport gemaakt. Ook was het prettig communiceren en had ik het taxatierapport snel in handen. Een aanrader dus !!
Geweldige makelaar met hele goede service. Altijd goed bereikbaar. Ook in het weekend. Doen wat ze zeggen en het onderhouden goed contact met de kopers. Heeft ons super begeleidt in het hele proces. Als je makelaar zoekt zou ik deze mannen ten zeerste aanraden.
In tegenstelling tot onze ervaring met een andere makelaar is onze ervaring met KW makelaars: duidelijk, goed te bereiken, vooraf benoeming van kosten, individuele aandacht, vriendelijkheid, correcte begeleiding tot en met de overdracht van onze woning. Kortom onze complimenten en zeker aan te bevelen. Bedankt Danny!Wim en Anja van Huizen
Perfecte presentatie, zeer professionele foto's en een fantastische makelaar, met een waar hart voor de zaak! Keurig kantoor, zeer goed bereikbaar en stelt partijen tijdig op de hoogte voor de geplande bezichtigingen. Wat wij tevens als zeer prettig hebben ervaren is het meedenken, het geven van vakkundige tips. Jan, een makelaar die van doorpakken weet, op een correcte manier! Bedankt KW -makelaars!
Afgelopen week ons huis verkocht via Krieger en Witte makelaars en absoluut tevreden! Het begint al met het feit dat ze ook buiten kantooruren bereikbaar zijn, daar kun je je mee onderscheiden! Maar waar ze echt in uitblinken is het persoonlijke contact, meedenken en anticiperen. Na een enorme teleurstelling bij een eerdere makelaar was ik eerlijk gezegd alle vertrouwen kwijt in makelaars in het algemeen ook gezien eerdere gesprekken met andere makelaar om ons huis te verkopen. Ik ben dan ook heel open geweest tegen Danny Krieger over mijn argwaan jegens zijn vakgenoten. Danny heeft laten zien dat hij en zijn collega Jan Witte absoluut hun vak verstaan en dat stapje extra zetten. Alle lof voor Krieger en Witte makelaars!
Toen wij de beslissing hadden genomen om ons huis te koop te zetten, zochten we een makelaar waar we ons goed bij voelden. We hebben met een aantal makelaars gesproken, maar besloten om met Krieger en Witte in zee te gaan. Ondanks dat ons huis niet het meest makkelijke object was om te verkopen, bleef Danny altijd enthousiast en werden wij goed op de hoogte gehouden omtrent bezichtigingen. Dankzij Krieger en Witte hebben ons oude huis verkocht en wonen wij nu met heel veel plezier in ons nieuwe huis. Danny, heel veel dank voor je inzet en het fijne contact!
Helaas een slechte ervaring met deze makelaar, in eerste instantie hield Danny Krieger zich goed aan de afspraken, na een tweede bezichtiging een bod op een huis gedaan, na de bevestiging van het bod dat deze besproken zou worden met de eigenaren werd het angstig stil en bleek een week later dat het huis aan een andere partij verkocht te zijn, zonder mij daar van op de hoogte te stellen. Ook was ik niet ingelicht dat er meerdere biedingen waren. Mijn mail waarin ik mijn ongenoegen uiten is ook niet beantwoord. Helaas houdt deze makelaar zich in mijn optiek niet aan de gedragscode van een makelaar en zou ik hem zeker niet aanbevelen aan een ander. Als je je huis wilt verkopen is het misschien wel de juiste makelaar tenminste als je het niet erg vindt dat hij de gedragscode niet zo nauw neemt en op deze manier met potentiële kopers omgaat.
Krieger & Witte Makelaars is een absolute aanrader. Danny Krieger en Jan Witte zijn fijne mensen, schakelen snel en doen wat ze zeggen. No nonsens. Kernkwaliteiten zijn betrouwbaarheid, deskundigheid en beschikbaarheid/bereikbaarheid. Wil je ontzorgd worden bij de verkoop je huis, dan ben je bij Danny en Jan in goeie handen.
Fijne makelaar. Komt afspraken na wij bevelen iedereen Krieger en Witte aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid