facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwispel en Relax

Kwispel en Relax

Info

kyno.massage en voedingsdeskundige voor honden in opleiding en een ecologische webshop voor honden



"Winkel met mooie producten voor de hond en kat. De eigenaresse is paraveterinair dierenartsassistente en voedingsdeskundige voor honden. Ook is ze massage specialist voor honden en fitnessinstructeur voor de gezonde hond. In onze winkel vind je veel gezonde snacks. Leuke speeltjes. Mooie hondentuigen en heel veel voor voerverrijking."
Adres:
Telefoonnummer: 628488412
Stad: 's-Gravenzande



op zoek naar gerelateerd: Enrichment hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenwinkel van Staalduinen Dierenwinkel van Staalduinen 756 meter Je wordt hier altijd goed geholpen met alles wat je nodig zal hebben voor je huisdier...
Knippen&Scheren Knippen&Scheren 1 km Kleinschalige & Ambachtelijke hondentrimsalon in 's-Gravenzande.
Fun 2gether Dog Training Fun 2gether Dog Training 2 km Welkom bij de Facebook pagina van Fun2gether Dog Training.
Recensies
Wij zijn al meerdere keren bij Kwispel & Relax geweest en het is iedere keer een feestje. Onze pup wordt helemaal blij als hij de winkel of Susanne ziet. De service is super net als de kwaliteit van de artikelen. Susanne denkt prettig mee welke items passend zijn voor jouw hond. En sinds we bij Kwispel & Relax shoppen, zijn we ja, zowel de pup als ik helemaal verslaafd aan enrichment. Wat een verrijking voor een hondenleven. Kortom: wij komen nog vaak met veel plezier shoppen bij Kwispel & Relax!
Wat een mooie winkel heeft Susanne. Een geweldig assortiment en zij neemt de tijd om je goed te helpen. Ook al een paar keer via de webshop besteld. Zeker de moeite waard om een keer de fysieke winkel te bezoeken.
Echt zo'n fantastische webshop! Al meerdere keren besteld, ze denkt altijd met ons mee en geeft ons tips of feedback aangezien mijn honden graag slopen.
Super gave winkel met enorm lieve eigenaresse en personeel. Enorme aanrader om eens met of zonder je hond langs te gaan en te shoppen! Exclusieve artikelen voor hond en kat!
Hele leuke winkel en fijne adviezen van de verkoper.
Reeds enkele bestellingen achter de rug. Leuk aanbod en snelle levering! Een aanrader, zeker als je op zoek bent naar enrichment producten!
Goede internetshop met enorm goede service. Scherpe prijzen.
Vertaald door Google we zijn helemaal weg van deze winkel !! Het heeft zoveel verrijking en dingen voor het welzijn van uw hond. Een ethische winkel. Bedankt voor alles! Origineel we absolutely love this shop!! It has so many enrichment and things for the welfare of your dog. An ethical store. Thanks for everything!
Vertaald door Google Deze winkel is een hondenparadijs! Er is een grote verscheidenheid aan voedsel van hoge kwaliteit, traktaties, smoothies, voedselkleding, speelgoed en meer. De eigenaar Suzanne is zeer deskundig en een aardige persoon om advies van te krijgen. Sterk aanbevolen! Origineel This shop is a dog's heaven! There is a big variety of high quality food, treats, smoothies, food clothing, toys and more. The owner Suzanne is very knowledgeable and a lovely person to get advice from. Highly recommended!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid