facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KwikFit

KwikFit
"Als grootste autoserviceketen van Nederland, hebben we al duizenden Venrayse klanten veilig op weg geholpen met onze autoservice. Venraynaren gaan voor APK, onderhoud, banden, ruitreparaties, trekhaken en nog veel meer naar KwikFit!"
Adres: Stationsweg 113 , Venray 5803 AB, NL
Telefoonnummer: 0478 511 850
Stad: Venray
Route: Stationsweg 113
Postcode: 5803 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00-17:30
Dinsdag: 08:00-17:30
Woensdag: 08:00-17:30
Donderdag: 08:00-17:30
Vrijdag: 08:00-17:30
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Mijn KwikFit, KwikFit bandenwissel, KwikFit afspraak maken, KwikFit APK, Profile Venray, KwikFit prijslijst, KwikFit winterbanden, KwikFit ijsselstein
Recensies
Ivm de huidige energieprijzen hebben ze de verwarming uit staan, dit stond ook in de herinnering die ze via e-mail versturen. Koud! Verder vriendelijk personeel. Het gebouw is zeg maar, oude meuk. De staat waar de Kwikfit aan huist was van beide kanten afgesloten, en de omleiding om er te komen was zeer slecht aangegeven. Dit is de Kwikfit natuurlijk niet aan te rekenen. Ik begreep van het personeel dat zij iedere ochtend een rondje fietsen om te kijken of de opleiding borden nog goed staan. Als je niet bekend bent in Venray dan is dit zeer frustrerend. Maar goed, nogmaals dit is de Kwikfit in Venray niet aan te rekenen.
Goede service en drive om het werk goed te doen voor de klant.
Top garage! Prima prijzen en onderhoud doen ze prima
Als je voor met een schroef in je band komt, vragen ze je eerst of je denkt of die nog te repareren is. Wie is hier nu de banden specialist? En vervolgens hebben ze geen tijd. Ga maar ergens anders heen geven ze nog als tip. Dat raad ik ook bij deze iedereen aan.
Ik kwam onverwachts en een kleinigheid werd direct verholpen
Banden on Line besteld, waren snel gemonteerd. Jammer alleen dat er onjuiste info gegeven werd over de bandenspanning.mijn heeft volgens het boekje 1.8achter en 2.1voor.zij hadden alle banden op 2.5 gedaan. Toen ik vroeg waarom zei men, ja er loopt altijd wel wat lucht uit....0.5 bar in een week? Het waren nieuwe Michelin banden. Toch vreemd zo'n opmerking van een banden specialist.... Nu 3wk later banden zelf maar op juiste spanning gebracht.
Ik houdt van goede service en snelheid, ondanks dat alles vol stond toch even tussendoor een accu vervangen, 159 euro voor een Bosch accu, heb er geen verstand van maar dacht eerst oei dat is prijzig, maar na vergelijken was 't marktconform
Net personeel, goede service en advies. Naast de koffie ook offerte voor anders technisch onderwerp ontvangen. Er werd geluisterd en de klus 2x banden + uitlijnen is keurig uitgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid