facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwekerij Nico Zonneveld

Info

Kwekerij voor tuin- en plantenliefhebbers, hovenier en particulier. Breed assortiment vaste planten.

Geschiedenis

Traditionele kwekerij, waar op ambachtelijke wijze de planten worden opgekweekt zonder ze te forceren. We gebruiken uitsluitend biologische meststoffen van Plant Health Cure en een door ons zelf samengesteld potgrondmengsel.

In de ruim 20 jaar dat we bezig zijn hebben we een veelzijdig en duurzaam gekweekt assortiment vaste planten, siergrassen, bloembollen en éénjarigen opgebouwd.

Specialisaties zijn onder andere Phloxen, Helleborus, siergrassen, schaduwplanten, Salvia’s en (herfst)asters. De afgelopen jaren leggen wij ons ook steeds meer toe op eetbare planten, bloemen en kruiden, in een alledaags en niet alledaags sortiment.

Alles wat wij kweken vindt zijn weg naar particuliere tuinliefhebbers, tuinontwerpers, hoveniers en collega-kwekers.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen we bijna elk soort plant leveren. Van deze dienst wordt dan ook dankbaar gebruik gemaakt.



"Kwekerij van bijzondere vaste planten. Alleen op afspraak geopend, bel of mail om een afspraak te maken."
Adres: Middenweg 459, 1704 BB Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072-5726284
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenweg 459
Postcode: 1704 BB



op zoek naar gerelateerd: Hortensia Heerhugowaard, Biologische kwekerij, Kwekerij De Stek, Vaste planten kwekerij Noord-Holland, Kwekerij Wiering, Hedera kwekerij Noord Holland, Biologische kwekerij Amsterdam Noord, Kwekerij Warmenhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwekerij Weigelia Kwekerij Weigelia 4 km Uitstekend geholpen en een zeer goede prijs/kwaliteit. We waren uiteindelijk ruim 40 ...
Intratuin Heerhugowaard Intratuin Heerhugowaard 7 km Leuke Intratuin. Veel parkeerplaatsen. Deze Intratuin is mooi aangekleed. Kamerplante...
Recensies
Altijd een plezier om lekker een rondje te lopen en nog steeds elke keer nieuwe soortjes ontdekken, Wat een assortiment! Onbespoten en verzorgde planten. Knap dat je dit zo met 2 mensen en wat hulp draaiend houd. Meneer Bakkum hieronder is "concurrent" en stelt zich graag aan...
Als je Nico Zonneveld roept in mijn tuin, gaan alle plantjes jubelen en ik ook, want vanuit niets heb ik nu een prachtige tuin, alle planten en ons krentenboompje doen het prachtig.
Wat een ruime keuze! Ook niet alledaagse planten. Ook veel liefde en kennis, die men graag deelt als men erom vraagt. Voor de hobbyist een goudmijntje.
Na een algemene vraag werd ik direct op een onvriendelijke manier naar de Boet doorverwezen. Voor advies en als je zelf niet van te voren exact weet welke plant je zoekt, bespaar je dan de moeite en rij direct naar de Boet.
Groot en leuk assortiment vaste planten niet het alleen maar het geijkte spul wat je overal krijg. De planten zien er goed uit goed gewortelde planten in tegenstelling tot veel tuincentra. Veel heesters en klimmers zijn er niet, maar dat hoef je niet te verwachten bij een kwekerij voor vaste planten. Zeker een aanrader voor de tuin liefhebber en de tuin leek die echt advies wil
Afgelopen vrijdag voor het eerst hier geweest. Wat een verborgen paradijsje. Het assortiment is groot en zeker niet standaard. Eenmaal thuis een nieuw lijstje gemaakt met welke planten in nog in mijn nieuwe border wil. Tot snel weer!
Prima assortiment en kwaliteit planten. Netjes onderhouden, maar niet echt sfeervol. Of het bedrijf klantvriendelijk is merk je pas op het moment dat een fout netjes wordt opgelost. Dat valt zeer tegen bij dit bedrijf. Traag, vaag en niet klantgericht.
Grote sortering bijzondere planten. Deze kwekerij heeft voornamelijk vaste planten. Ziet er netjes en overzichtelijk uit. Inrichting is efficiënt maar heeft geen sfeer. Voor sfeer moet je naar de bekende vaak duurdere tui centra. Voldoende personeel dat je graag te woord staat.
Heel veel keuze aan leuke, bijzondere planten. Ook veel mooie schaduw planten. Zeker de moeite waard on langs te gaan. Parkeren is soms wat lastig.
In één slag geslaagd met een aantal lang gezochte planten! Super! Vriendelijk en behulpzaam eigenaar en medewerkers met heel veel kennis over het vak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid