facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwekerij Joosten

Kwekerij Joosten

Info

Kwekerij Joosten is gespecialiseerd in Hemerocallisen en Irissen. Bekijk onze online Catalogus! ga nu naar onze website: www.kwekerij-joosten.nl

Geschiedenis

Kwekerij Joosten is gespecialiseerd in Hemerocallis, Iris germanica, Iris sibirica en Iris ensata. De Hemerocallis is bij veel mensen beter bekend als de daglelie. Van deze bloem hebben wij ongeveer 1200 verschillende soorten in ons assortiment.

Iris germanica wordt ook wel de baardiris genoemd, dit zijn de Irissen die in Frankrijk erg veel voorkomen. Onze collectie bestaat uit ruim 1300 cultivars. Ook hebben wij een kleine collectie Irissen die geschikt zijn voor het moeras en zelfs voor in de vijver, namelijk ongeveer 50 soorten Iris sibirica en 90 soorten Iris ensata.

Onze kwekerij bestaat uit 2 verschillende onderdelen. Enerzijds kweken we op grote schaal een beperkt aantal soorten die verwerkt worden voor de groothandel. Hiervoor hebben we ongeveer 2 hectare land tot onze beschikking. Anderzijds hebben we een showtuin van 2400 m2, die in de vorm van een irisbloem is aangelegd, om iedereen te laten genieten van de rijkdom van deze planten. Naast onze collectie staan er vele andere vaste planten waaronder Hosta, Geranium, Pioenen, Papavers, Rozen en Allium. Ook zijn er vele soorten tulpen en bloembollen gepland, waardoor de tuin het hele seizoen schitterend bloeit.

Op de kwekerij is een verkoophoek ingericht waarin een groot aantal verschillende soorten op pot verkrijgbaar is. Op deze manier kunnen bezoekers de plant van hun keuze direct aanschaffen.

Tevens is er de mogelijkheid om de planten (online) te bestellen en eventueel te laten verzenden.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze kwekerij.



"De grootste collectie Iris en Hemerocallis planten van Europa! Iris Germanica, Iris Intermediair, Iris Siberica, Iris Ensata, Iris Pumila. Meer dan 2400 vierkantemeter aan showtuin!"
Adres: Ruttensepad 7², 8313 PM Rutten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0527262485
Stad: Rutten
Route: Ruttensepad 7²
Postcode: 8313 PM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boer den Boer Boer den Boer 784 meter Wij willen graag laten zien wat er op ons akkerbouwbedrijf gebeurt en waarom we dat z...
Ap Machinebouw Ap Machinebouw 901 meter
Recensies
2 Jaar geledenmidden in coronatijd bij jullie geweest. Wat een feest om daar rond te lopen. Onze moeras irissen voor het eerst gebloeid .
We hebben genoten van de gastvrijheid en de enorme keus aan baardirissen!
Super kwekerij Goudeerlijk en een mooi assortiment Zeker een aanrader Roland
Ruime keus en netjes geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid