facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwekerij Hof te Dieren

Kwekerij Hof te Dieren

Info

Bijzondere vaste planten kwekerij. Gelegen op een historisch landgoed in Dieren. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Adres: Arnhemsestraatweg 14, 6953 AX Dieren
Telefoonnummer: 0313414211
Stad: Dieren
Route: Arnhemsestraatweg 14
Postcode: 6953 AX



op zoek naar gerelateerd: Kwekerij Arnhem
Recensies
Kwekerij Hof te Dieren Inderdaad , verborgen in een hoekje van een lange oude stadsmuur is een deur met toegang naar deze kwekerij. Bij binnenstappen ontstaat meteen het gevoel van Alice in Wonderland en kom je in een klein planten en bloemen paradijs. Overal kleine schuurtjes, kassen en wandelpaadjes die je leiden langs stekjes en bloemen. Geen doorsnee commercieel plantencentrum maar voor de echte liefhebber en kenner. Genoeg te zien om snel weer eens te komen kijken.
Veel verschillend bijzondere planten van goede kwaliteit, die zeker in een Piet Oudolf tuinstijl passen. De kwekerij is een plaatje, 's zomers en zeker in de herfst. De nieuwe planten staan in het midden, omringd door mooie borders waarin ze te zien zijn. Ook in oktober nog volop keuze, zodat je het jaar erna al een goed volgroeide tuin hebt. Aanrader!
Omringd door oude muren ligt deze idyllische kwekerij/tuin. Mooie planten voor een goede prijs. In het voorjaar is het beroemde helleboruslaantje een must. Een prachtige plek, met bijzondere planten.
Mooie locatie en leuke plek om tuinplanten te shoppen :
Misschien een beetje "rommelig" zoals iemand eerder aangaf maar daarom niet minder interessant. Mooie collectie vaste planten en een gepassioneerde eigenaar met verstand van zaken. Kom er elk jaar een aantal keren met veel plezier
Mooi assortiment planten. Goede kwaliteit. Vrijwilligers die dit mogelijk maken. Altijd een feestje om hier rond te lopen. Ik koop hier altijd teveel, gewoon omdat er zoveel keuze is.
Gezellige sfeer goede wijn zowel rood als witte wijn. Leuke tentjes met mooie zelf gemaakte producten.
Als je van bijzondere vaste planten houd dan moet je hier zijn. Vriendelijk personeel. Ik kom graag nog eens terug.
veel keuze en planten die je bij de standaard tuincentra niet tegen komt. Ook de prijs is goed!
Een prachtige authentieke plek. Engels sfeertje met leuke plantjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid