facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwekerij De Kleine Plantage

Kwekerij De Kleine Plantage

Info

Kwekerij De Kleine Plantage

Geschiedenis

De Kleine Plantage is een kwekerij van vaste planten, éénjarige planten, rozen en clematissen. Bij de kwekerij ligt een grote te bezichtigen tuin en er is een tuingalerie met mooie en functionele tuinaccessoires.
Hagen en gazons, ritme en rust, zijn de belangrijkste struktuur bepalende elementen temidden van de weelderige borders en moerbedden van tuin en kwekerij.
Het weidse maar toch rijk met groen omzoomde landschap van het Groninger Hogeland vindt zijn weerklank in de tuin.
Op de ruim 1 ha van De Kleine Plantage groeit een enorme verscheidenheid aan vaste planten, clematissen en rozen. De voorkeur gaat uit naar stevige vaste planten met vaak duidelijk uitgesproken bladvormen. In de tuingalerie vindt u mooie en vooral ook funktionele tuinaccessoires. Er is een leestafel en gelegenheid voor koffie en thee.

Adres: Handerweg 1, 9967TC Eenrum
Telefoonnummer: 0595491604
ln.egatnalpenielked@ofni
Stad: Eenrum
Route: Handerweg 1
Postcode: 9967TC



op zoek naar gerelateerd: de kleine plantage catalogus, kwekerij jacobs, de kleine plantage rozen, kleine plantage de handerweg eenrum, kwekerij groningen, de kleine plantage facebook, kwekerij baflo, kwekerijen provincie groningen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid