facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwartje Koffie

Info

Gelegen in het Noord-Hollandse Heiloo, is evenementencentrum Kwartje Koffie een geschikte locatie voor al uw feesten en partijen, vergaderingen en seminars.



"Gelegen in het Noord-Hollandse Heiloo is evenementenlocatie Kwartje Koffie dé locatie voor al uw feesten en partijen. Ook voor vergaderingen en seminars kunt u bij ons terecht. Kwartje Koffie kent een rijke geschiedenis en is in de wijde omgeving bekend om haar gemoedelijke en gastvrije sfeer. Of u nu komt voor een uitgebreid ontbijt, een gezond tussendoortje, een heerlijke lunch of een culinair diner, alles is mogelijk in het sfeervolle à la carte restaurant. De chef-kok en zijn keukenbrigade zullen u en uw gezelschap in de watten legen met hun creaties van verse en streekgebonden gerechten, waarbij de passie in elke hap te proeven is. Komt u binnenkort bij ons genieten?"

"Gelegen in het Noord-Hollandse Heiloo is evenementenlocatie Kwartje Koffie dé locatie voor al uw feesten en partijen. Ook voor vergaderingen en seminars kunt u bij ons terecht. Kwartje Koffie kent een rijke geschiedenis en is in de wijde omgeving bekend om haar gemoedelijke en gastvrije sfeer. Of u nu komt voor een uitgebreid ontbijt, een gezond tussendoortje, een heerlijke lunch of een culinair diner, alles is mogelijk in het sfeervolle à la carte restaurant. De chef-kok en zijn keukenbrigade zullen u en uw gezelschap in de watten legen met hun creaties van verse en streekgebonden gerechten, waarbij de passie in elke hap te proeven is. Komt u binnenkort bij ons genieten?"
Adres: Kennemerstraatweg 425 , Heiloo 1851 PD, NL
Telefoonnummer: 072 505 2244
ln.ooliehletohrehctelf@ofni
Stad: Heiloo
Route: Kennemerstraatweg 425
Postcode: 1851 PD


Openingstijden

Maandag: 07:00-10:00
Maandag: 12:00-21:00
Dinsdag: 07:00-10:00
Dinsdag: 12:00-21:00
Woensdag: 07:00-10:00
Woensdag: 12:00-21:00
Donderdag: 07:00-10:00


op zoek naar gerelateerd: fletcher heiloo aanbieding, fletcher heiloo evenementen, fletcher hotel heiloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Il Corso Il Corso 2 km Vriendelijk ontvangen, maar gelang wij zaten werden wij erg vergeten. Eten kwam niet ...
Chinees Kantonees Spec. Restaurant Kang Wah Chinees Kantonees Spec. Restaurant Kang Wah 3 km Modern Chinees restaurant gelegen in het kleine winkelcentrum "Het Hoekstuk"...
Melange7 Melange7 3 km Wij komen er regelmatig voor koffie en een taartje en soms een lunch. Nu als lunch de...
Herberg Jan Herberg Jan 3 km Met de wandelgroep heerlijk koffie / cappuccino gedronken. In het restaurant was geen...
Recensies
Teleurstellend. Met z,n 5en uit eten. Bij binnenkomst geen groet van de 3 meiden achter de receptie, 2 dood geslagen biertjes, niet echt schone wijnglazen mixed grill met taaie biefstukpuntjes, gamba,'s bleken garnalen , 5 stuks maar liefst verborgen in een bak sla. Irish Coffee word geserveerd met de slagroom op een apart schoteltje. Pluspunt , de eigen patat .240 euro totaalprijs, prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit.Jammer , zal er nog wel eens komen , maar dan voor de lunch, welke prima is.
Veel geld voor weinig kwaliteit. Bediening erg jong. Met 2 personen gegeten. Een persoon had geen nagerecht, alleen koffie. De koffie was al op en mijn partner moest het nagerecht nog krijgen. Bij het afrekenen €98 kwam de vraag of het naar wens was en hier een opmerking over gemaakt. Hier kwam weinig reactie op.
Even een welkomde rustpunt na het bezoeken van het graf van mijn zoon. Was aan koffie toe.Service: 4/5
Hele slechte bediening en geen smaak aan de carpacio.... echt geen aanraderEten: 1/5
Gezellig rustig restaurant. Vriendelijke bediening en goede kwaliteit. Parkeren: Voor het hotel, voldoende plaatsen. Rolstoeltoegankelijkheid: Is goed toegankelijk .
Vond de high tea heel erg teleurstellend Eten: 2/5
Twee keer het Fletchermenu genomen, waarbij we het 2e menu gratis kregen. Keuze uit 3 voorgerechten waarvan wij de vega pompoensalade en de kipcocktail hadden, 3 hoofdgerechten wij namen zalm en boerenschnitzel, en 2 nagerechten appelplaatcake en dame blanche. Alles zag er goed uit, en smaakte prima. De portie gebakken aardappels vind ik aan de kleine kant voor twee personen, en er zat vrij weinig groente bij het hoofdgerecht daarom 4 sterren in plaats van 5. Ook miste ik een stukje rundvlees als mogelijkheid om te eten via het menu. De bediening was erg vriendelijk, en het restaurant ziet er goed uit.
Vanmiddag met zn 4tjes een high tea "genoten" . Wij kregen pp op een bord gepresenteerd twee dubbel gevouwen doormidden gesneden bruine boterham een belegd met kipfilet en een met rosbief, ieder een half sausijsenbroodje en op een niet al te fraaie roestvrij stalen schaal gepresenteerd 4 kleine macarons, 4 truffels, 4 glaasjes met een cremesubstantie, 4 kleine lemoncakejes en thee zoveel je wilde en dat voor 60 euro! Wij waren de enige die met zn 4en waren. Aan de overige tafels, waar ook high tea genuttigd werd, zaten 2 personen. De tafels voor 2 kregen een totaal andere variatie van hapjes en fraai gespresenteerd op een mooie etagere. Omdat er naar mijn mening te weinig hartige en veel te veel zoete hapjes bij ons op tafel stonden heb ik om meer hartigheid gevraagd. Wij kregen 4 kaas en 4 sausijs hapjes uit de oven erbij. Het glaswerk was ook vervanging toe! Doe van de glascorrossie. Kortom zeker GEEN aanbeveling om gezellig en lekker van een high tea te genieten! Geen enkele ster waardig en zeker te duur betaald! Hier komen we dus geen 2de keer!
Op zich is het prima en zou ik meer sterren kunnen geven. De aanblik van de zaak is echter troosteloos. Buiten het pand staat een zogenaamd rookhok wat helemaal vervallen is. Het zal wel niet meer gebruikt worden, maar schaadt desondanks de aanblik van de zaak. Als je voor het raam zit te eten heb je uitzicht op welig tierend onkruid. Op het terras hangen bloembakken aan de wand met totaal uitgedroogde bloemen. Ze hebben duidelijk weken geen water gehad. Met een beetje aandacht kan alles er fris en fruitig uit zien. De bediening is uitermate vriendelijk en verder is alles prima in orde in en om de restaurant afdeling.
Gisteren het menu gegeten. Weinig keus. Carpaccio genomen. +2.50 zou moeten zijn met geroosterde hazelnoten. Zongedroogde tomaatjes, rucolla en een dressing. Was: 3 rauwe halve walnoten, hoopje gemengde sla. En brandend hete groene pepers uit een potje...... Vies. Hoofdgerecht keuze boerenschnitsel of zalm. Schnitsel genomen. Erbij prop gemengde sla. Flieterdun stukje tomaat en patat. Verder geen groente erbij gekregen. Desert was lekker. 1x dame Blanche 2.0 en 1 x crème brulee. Ook veel bellende heren in het restaurant. Personeel heel vriendelijk maar al met al geen 4 sterren kwalificatie waardig. Voor hetzelfde geld kun je in Fletcher Schoorl eten waar de kwaliteit en keuze super is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid