facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwantes Makelaardij

Kwantes Makelaardij

Info

Kwantes Makelaardij is sinds 1934, reeds drie generaties lang, gespecialiseerd in wonen, werken en de complexiteit van het agrarisch vastgoed.

Geschiedenis

Deskundigheid en service zijn twee belangrijke pijlers voor Kwantes. Jaarlijks schaven wij onze kennis bij met de nieuwste inzichten in wet- en regelgeving. Om kopers en verkopers van onroerend goed te verzekeren van de goede service voeren wij het NVM-keurmerk en hebben wij ons aangesloten bij Buitenstate en Interfarms.
Buitenstate is een gespecialiseerd label van NVM. 18 agrarische makelaardijen in heel Nederland bieden via dit label vrij gelegen objecten aan, buiten de bebouwde kom op een perceel van minimaal 1000m². Klanten van deze selecte groep makelaars zijn verzekerd van een uiterst professionele dienstverlening.

Interfarms is een wereldwijde emigratieservice. Boeren en tuinders die hun grond in Nederland willen verkopen en bijvoorbeeld in Polen, Portugal of Canada opnieuw willen beginnen, kunnen wij van A tot Z adviseren en begeleiden.
Het netwerk van Interfarms en de kennis van de lokale markt van de aangesloten makelaars elders is een mooie aanvulling op de service die wij hier leveren.



"Kwantes MakelaardijUw specialist in buiten wonen & werkenKwantes Makelaardij is sinds 1934, reeds 3 generaties, een allround makelaardij met meerdere specialisaties.Kwantes combineert bovendien de ervaringen in de agrarische sector én de particuliere sector binnen het label Buitenstate. Dit richt zich op de aan- en verkoop van woonhuizen in het buitengebied, eventueel in combinatie met bedrijfsmatig onroerend goed. Het is een gespecialiseerd landelijk label van aangesloten NVM Makelaardijen, waaronder Kwantes Makelaardij.Kwantes Makelaardij is zowel aankopend als verkopend makelaar. Door onder meer de jarenlange ervaring in het werk- en woongebied in Noord-Holland bent u bij ons verzekerd van de juiste begeleiding."
Adres: Middenweg 9, 1619 ZG Andijk
Telefoonnummer: 0228-592244
Stad: Andijk
Route: Middenweg 9
Postcode: 1619 ZG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Grond te koop Andijk, Agrarisch makelaar Noord-Holland, Kerkepad 9, Andijk, Funda Notarisappel Andijk, Funda Kleingouw Andijk, Kerk Andijk te koop, Appartementen te koop in Andijk, Molenweg 13 Andijk
Recensies
Bij de verkoop van ons huis in zee gegaan met een andere makelaar. Jong ..flitsend...energiek. Maar werdt helemaal niets in de praktijk. Huis uit de verkoop en op hangende pootjes naar Kwantes. Maureen en het hele team omarmde onze woning.. zette de woning zodanig in de markt dat er een heel ander publiek op af kwam. Binnen 24 uur bijna 20 bezichtigingen in een tijd dat de woningmarkt net aan het stagneren was. Maar tot onze verbazing de woning binnen 18 uur na verschijnen op internet verkocht tegen de mooiste prijs en met de beste condities. We hebben nu geleerd dat je beter een "old skool " makelaar die bekend is met de markt en woonomgeving kan nemen dan met een " New age " makelaar. Ontzorging ten top !!
Vriendelijk, bekwaam, kennis van zaken. Huis ver of aankopen? Beslist doen. Heb persoonlijk en binnen ons gezin verschillende keren perfecte hulp gehad.
Ons huis binnen 5 dagen verkocht! Wij zijn erg blij met Kwantes Makelaardij, een aanrader!
Top makelaar met kennis van zaken. Tevens taxateur
Goede makelaar met veel geduld
Goede begeleiding en vak bekwaam
Dé makelaar in Andijk met kennis van zaken.
Prettige koop gedaan
Lekker genieten van de rust
Vertaald door Google We hadden een geweldige ervaring met het Jorg & Kwantes-team! Als koper voelden we ons geïnformeerd en gesteund. Origineel We had a great experience with Jorg & Kwantes team ! As a buyer, we felt informed and supported.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid