facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwalitaria Kloosterveste - Assen

Kwalitaria Kloosterveste - Assen
Adres: Traverse 39, 9408 ML Assen, Nederland
Telefoonnummer: 0592 357 038
Staat: Drenthe
District: Assen
Stad: Assen
Route: Traverse
Huisnummer: 39
Postcode: 9408 ML


Openingstijden

maandag: 16:00–20:00
dinsdag: 11:00–20:00
woensdag: 11:00–20:00
donderdag: 11:00–20:00
vrijdag: 11:00–20:00
zaterdag: 11:00–20:00
zondag: 12:00–20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jongman Marsdijk | Snack- en Broodjeshuis Jongman Marsdijk | Snack- en Broodjeshuis 5 km Patat e.d. is altijd goed. Het is er altijd netjes. Ze hebben ook glutenvrij eten. Al...
Recensies
Wij hebben hier een burgerwas prima en loaded fries besteld met schnitzel. Als eerste moesten we een half uur wachten wat best lang is voor een cafetaria. Daarna kregen we rauwe varkens schintsel in de loaded friesECHT ROZE VLEES. Nadat we hiermee naar de balie zijn gegaan werd ons ook nog verteld dat dat een prima kleur is voor varkens schnitzel. Pas op als je hier eten besteld. De eigenaar weet niet wat voor kleur vlees moet zijn!!! Helaas waren we zo geschakeerd dat we geen foto's hebben gemaakt.
Mijn recente ervaring bij Kwalitaria in Kloosterveen, Assen, laat veel te wensen over, niet alleen wat betreft de kwaliteit van het eten, maar ook de service binnen. Bij binnenkomst met een groep werd duidelijk dat de service inefficiënt was. Onze bestellingen werden één voor één afgehandeld, waardoor de eerste persoon zijn eten al op had voordat de laatste zijn bestelling ontving. Dit gebrek aan synchronisatie en efficiëntie zorgde voor een ongemakkelijke en onaangename eetervaring.nnNaast dit probleem was ook de kwaliteit van het eten ondermaats. Ondanks herhaalde verzoeken voor een patat oorlog zonder ui, werd ons toch een portie geserveerd met ui erop, wat een duidelijke misser was.nnAl met al kan ik mijn ervaring bij Kwalitaria in Kloosterveen niet als positief bestempelen. Zowel de kwaliteit van het eten als de service binnen lieten te wensen over. Hopelijk kan de zaak verbeteringen doorvoeren om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen.
Vriendelijk personeel, eten was goed binnen te houden, milkshake lekker, servetjes op tafel, maaltijd word netjes gebracht, gezellige sfeer, kan met app bestellen.
Bij mijn recente bezoek aan Kwalitaria in Kloosterveen, Assen, was mijn ervaring helaas teleurstellend. Ik had gehoopt op een smakelijke traktatie van patat, maar de kwaliteit viel helaas onder het gemiddelde in vergelijking met andere cafetaria's in de omgeving.nnHet begon al met de bestelling. We waren specifiek geweest in ons verzoek voor een patat oorlog zonder ui, zowel tijdens het telefonisch bestellen als bij het ophalen. Helaas bleek bij thuiskomst dat er toch ui op de patat zat, wat een duidelijke afwijking was van onze wens. Dit was teleurstellend, vooral omdat we er extra op hadden gelet.nnAfgezien van deze fout in de bestelling, was ook de kwaliteit van de patat niet naar verwachting. De textuur was niet zo knapperig als gehoopt, en de smaak was ondermaats vergeleken met eerdere ervaringen elders.nnAl met al was mijn algemene ervaring bij Kwalitaria in Kloosterveen niet goed. Hopelijk kan de zaak verbeteringen doorvoeren om tegemoet te komen aan de verwachtingen van hun klanten.
Gaat nogal wat mis.nnBesteld:nRaspatat pinda, met broodje 1983 met mostersaus.nCheesburgen met patatnFriekandel speciaal met kip korn.nnWat krijgen we.nPatat mayo, drooge 1983 burger zonder saus.nWas gewoon naast de patat gezet in een bak. Door de sla was de patat door weekt en slap bij en de burgen lag open.nCheesburger zonder cheesnEn patat was koud. We wonen op zo'n 7 min rijden. Dat zou gewoon moeten kunnen lijkt me.nnBeetje zonde van het geld.nJammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid