facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwalitaria

Kwalitaria

Geschiedenis

Kwalitaria 't Witte Peerd is dé cafetaria van Nieuwleusen. Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Wil je lekker eten bestellen? Voor lekkere broodjes, burgers, friet, snacks en complete maaltijden zit je goed bij Kwalitaria!



"AnyTyme t' Witte Peerd in Nieuwleusen: niet zomaar een cafetariaIn het midden van de driehoek Zwolle, Meppel en Ommen ligt het Overijsselse dorpje Nieuwleusen. Deze AnyTyme vestiging in Nieuwleusen is geen gewone cafetaria: hier vind je zowel lekker als gezond eten onder een dak. Kies bijvoorbeeld voor onze vers gemaakte Cheese-bacon burger, een Tastybox of een Knapperig Stokbrood gezond. Eet je liever een ijsje? Ook dat kan bij AnyTyme t' Witte Peerd. Wat denk je van een heerlijke Sundae met advocaatsaus, choco, caramel of aardbei? Laat je verrassen bij AnyTyme t' Witte Peerd in Nieuwleusen."
Adres: Westeinde 5, 7711 CH Nieuwleusen
Telefoonnummer: 31529481295
Stad: Nieuwleusen
Route: Westeinde 5
Postcode: 7711 CH



op zoek naar gerelateerd: Cafetaria reuvers Nieuwleusen, Kwalitaria vegan, Kwalitaria allergenen, Kwalitaria voedingswaarde, Horeca te koop Nieuwleusen, IJssalon Nieuwleusen, Kwalitaria winter, Kwalitaria Beren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Vita Italiaans Restaurant La Vita Italiaans Restaurant 235 meter 17.45 besteld 18.30 pas bezorgd, eten niet heel warm meer en aardappels waren sompig....
Recensies
Tijdens onze vakantie dachten we lekker makkelijk te eten, dus even wat halen bij het cafetaria. Makkelijk was het maar de kwaliteit was zeer teleurstellend. De frikandel speciaal was nog wel ok. De loempia speciaal zat helemaal onderin de tas verpakt, dus platgedrukt, de veel te doorgebakken ei aan het papier vastgeplakt, de veel te dunne en minimale pindasaus was van slechte kwaliteit. De uiringen waren nagenoeg allemaal aangebrand, dus waarom worden die toch meegegeven? Dat zie je toch bij het frituren al? Kwaliteit van de patat was ook een klein zesje. Jammer en zeker niet voor herhaling vatbaar.
Echt goeie frites en snacks, fijne bediening, mooie zaak, schoon. Aanrader, hoewel niet de goedkoopste...
Heerlijke burger gegeten en met mooi weer buiten het terras gezeten. Zeer prettige, vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar .
Ik begreep dat er een nieuwe eigenaar op de kwalitaria is gekomen? Erg jammer , met de nieuwe eigenaar is de hele menukaart op de kop gegaan. 't Wittepeerd onderscheidde zich juist van een standaard cafetaria met een menukeuze met heerlijke burgers en snacks. Terwijl er de advertentie borden er nog wel hangen, worden deze snacks niet langer geserveerd. Haal ze dan ook weg.
Het was erg druk toen ik mijn bestelling deed. Wachtijd was 10-15minuten. Na een half uur zag ik mensen, die na mij kwamen, met hun bestelling weglopen Op mijn vraag waar mijn bestelling bleef werd geantwoord, kom er aan. Na 45 minuten had ik mijn bestelling. Ik had beter telefonisch kunnen bestellen, was ik waarschijnlijk sneller thuis. Als het eten dan perfect was geweest..... Geen goede service.
Lekker eten en altijd snel klaarEten: 5/5
Gewoon prima. Even op terras voor een prima snack. Betaalbaar.
Bij toeval terecht gekomen, nette zaak ziet er allemaal netjes uit. Goed ontvangen lekker eten en vriendelijk personeel
Was er zeker 40 jaar niet geweest en dacht eerst dat ik een verkeerde zaak was binnen gelopen, totaal onherkenbaar voor mij dus. Maar nee ik was er wel degelijk en veel mensen in en om de keuken maar het eten was erg lekker en een aanrader dus en oja, toch nog een bekende gezien en gesproken, ook heel leuk dus!!!!
Patat en milkshake was erg lekker, echter de bijna gecremeerde saté uit de frituur was erg taai. Moest nog terug omdat de beloofde vorkjes er niet bij zaten, helaas ook geen servetjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid