facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwalitaria

Kwalitaria

Geschiedenis

Kwalitaria Vinkeveen staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Wil je lekker eten bestellen? Voor lekkere broodjes, burgers, friet, snacks en complete maaltijden zit je goed bij Kwalitaria!



"Kwalitaria Vinkeveen is geen doorsnee cafetaria. Bij Kwalitaria kun je natuurlijk terecht voor verse snacks en verrukkelijke friet, maar ook voor complete maaltijden, kids menu's en de lekkerste burgers uit Vinkeveen. Hier kun je zowel bij jou thuis als in onze vestiging van genieten. Weet jij al waar je zin in hebt vandaag? Een heerlijke salade? Of toch die lekkere Bull burger? Samen met een van onze smakelijke seizoensproducten? Keuze genoeg. Dus ben je op zoek naar écht lekker eten in Vinkeveen? Dan moet je bij Kwalitaria zijn!"
Adres: Plevierenlaan 27, 3645 GN Vinkeveen
Telefoonnummer: 31297776688
Stad: Vinkeveen
Route: Plevierenlaan 27
Postcode: 3645 GN



op zoek naar gerelateerd: Kwalitaria Vinkeveen openingstijden, Snackbar Vinkeveen, Snacks Kwalitaria, Kwalitaria Halal, Kwalitaria Alkmaar, Kwalitaria bezorgd, Kwalitaria milkshake, Kwalitaria Culemborg
Recensies
Tijdens het doen van een bestelling kan er wel eens onduidelijkheid ontstaan. Het ontbreken van saus bij een bestelling bv. Dit gebeurt hier echter niet soms maar regelmatig. Ik vind in iedergeval dat als dit bij 1 op de 5 bestellingen gebeurt in een paar jaar tijd ik dit ter attentie moet brengen van de kwalitaria.en dus niet 5 bestellingen 1 ervaring, maar zeker de afgelopen 15 bestellingen 3 ervaringen.
Heerlijke snacks en patat. Daarnaast ook een uitgebreide kaartEten: 5/5
Bestel maar en na niet al te lange tijd kun je jouw bestelling fijn meenemen.Eten: 4/5
Kleine snackbar eten is prima. Personeel is goed op elkaar ingespeeld en ondanks de drukte blijft het personeel gezellig en vriendelijk.
Zeer vriendelijke bediening, veel keus en goeie frieten. Wat wil je nog meer?! Oja, een melletje erbij natuurlijk. Kom hier zeker vaker!
Snel, normaal geprijsd, erg goede mayo, top gebakken friet en prima snacks. 1000 x beter dan de gele bogen en alle andere ketens uit de vs
Top, niet het allerbeste, maar daar zijn de prijzen en hoeveelheden ook naar, veel verse groenten en verder snackbar kwaliteit snacks en patat. Het buitenzitje is ook leuk. Heel veel keus en goede bediening.
De patat is elke keer te ver door gebakken en heel zout. Ze bakken de patat, zouten het, en bakken het nog een keer. Als we er om vragen er geen zout op te doen en niet zo door te bakken krijgen we als antwoord dat de klanten het zo lekker vinden. Jammer, want ik had graag hier nog eens een patatje gehaald. Door meerdere ervaringen sla ik deze snackbar nu maar over.
Al meerdere keren één van hun burgers gegeten. Jammer dat de broodjes zo droog/hard gebakken worden. En de raspatat ook...die is hol van binnen. Verder een goede plek om een hapje eten te halen.
Altijd lekker en kwaliteit! Je krijgt waar voor je geld altijd lekker veel frietjes bij het menu. Wel een verbeterpuntje: de sfeer onder het personeel mag wat gemoedelijker. Er lijkt bij het personeel een chaggie stresskip te werken, die overigens erg hard werkt maar op een vriendelijke manier kan je ook hard werken volgens mij. Misschien is het ook niet negatief bedoeld maar het komt wel zo over, ook op klanten. Als de werksfeer relaxed is en de communicatie plezierig dan maakt men ook minder fouten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid