facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwalitaria Goverwelle Gouda

Kwalitaria Goverwelle Gouda

Info

Fastservice restaurant in winkelcentrum Goverwelle, Gouda
Wij bezorgen aan huis:
http://shop.kwalitariabezorgt.nl/gouda/goverwelle/bestel-online



"Kwalitaria Goverwelle is geen doorsnee cafetaria. Bij Kwalitaria kun je natuurlijk terecht voor verse snacks en verrukkelijke friet, maar ook voor complete maaltijden, kids menu's en de lekkerste burgers uit Gouda. Hier kun je zowel bij jou thuis als in onze vestiging van genieten. Weet jij al waar je zin in hebt vandaag? Een heerlijke salade? Of toch die lekkere Bull burger? Samen met een van onze smakelijke seizoensproducten? Keuze genoeg. Dus ben je op zoek naar écht lekker eten in Gouda? Dan moet je bij Kwalitaria zijn!"
Adres: Middenmolenplein 30, 2807 GZ Gouda
Stad: Gouda
Route: Middenmolenplein 30
Postcode: 2807 GZ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 13:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Snackbar Gouda, Thuisbezorgd kwalitaria gouda, Verhage Gouda, Snackbar Gouda bezorgen, Kwalitaria bestellen, Kwalitaria Oldenzaal, Kwalitaria menu, Kwalitaria Assen menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwalitaria Kwalitaria 53 meter Lekker gegeten bij Kwalitaria in Gouda. Frietjes en groentekroket waren goed gefrituu...
Cafetaria Willy Cafetaria Willy 2 km Top zaak ken de mensen daar en ze zijn super aardig
T wapen van Gouda T wapen van Gouda 2 km Bezorgen duurde erg lang, eten was prima.
Bram Ladage Gouda Bram Ladage Gouda 2 km Patatje perfect, en Piccalilly!
Best Snack Best Snack 2 km Goede informatievoorziening. Slecht bereikbaar vanaf de achterkant, je moet dan naar ...
Vis & Taria Vreugdenhil Vis & Taria Vreugdenhil 3 km Al weer bijna 25 jaar het adres in Gouda voor (RAS) frites, snacks, gebakken vis en I...
Verhage Gouda-Bloemendaal Verhage Gouda-Bloemendaal 4 km We komen hier altijd met genoegen. Het was weer lekker en de bedienende jongeman was ...
Kfc Gouda Kfc Gouda 4 km Smaakte naar karton het was niet lekker De kipstukjes met krokant korstje De kipburge...
Recensies
Lekker gegeten bij Kwalitaria in Gouda. Frietjes en groentekroket waren goed gefrituurd en lekker van smaak. Normale prijzen zoals in andere cafetarias. Ik heb kort moeten wachten op mijn bestelling. Vriendelijke personeel. Ruime plek om te zitten, zowel binnen als buiten.
Vriendelijk personeel. Het ontbreekt wel aan een gastheer/gastvrouw, die zich verantwoordelijk voelt voor de ruimte. Het zoutvaatje op tafel had een loszittende dop, zodat de patat erg zout werd. Voor mij is er geen enkele reden om deze zaak nog eens te bezoeken.
Meneer is niet echt blij met zijn baan !! Doekje door de zaak kan ook wel een keer. Eten kan zeker beter. 1 keer is genoeg.
Sinds nieuwe eigenaar ziet het er binnen slonsig uit, patat niet gaar. Kom hier niet meer terug.Eten: 1/5
Patat niet te eten en frikandel niet warm of goed gebakken van binnen. Voor 19,50 2 patat en 2 frikadellen! wij bestellen hier nooit meer.
Zo ongelooflijk slecht.... Een kip-schnitzel zonder korst. Wat vette natte drapperige ongebakken paneer eromheen. Dat je het überhaupt in durft te pakken! De patat was ook extreem vet. Echt niet hier naartoe gaan. Begrijp dat het net is overgenomen. Dit is echt een blamage. Ik heb het allemaal weggegooid en ik maak dan toch thuis maar wat. Bah!
NL: te duur voor de kwaliteit van het eten. Eng: too expensive for the quality and taste of the food.
Ik raad dit iedereen af!! Mits je ZIEK wil worden Vandaag besteld bij deze zaak na ongeveer een uurtje kreeg ik erge buik kampen… onderweg naar huis toe moest ik zo erg naar de wc dat ik het nog maar net kon halen . Heb de eigenaar opgebeld en ipv excuses zei hij alleen maar “ kom maar keertje langs “ of ik daar überhaupt nog zou komen !! HET IS NIET HYGIËNISCH DAAR ! Haar los en niet in een staart.
Even wat eten terwijl we bij een tante op bezoek waren geweest, dus op naar Kwalitaria. Zwijndrecht kennen we, en dat is meestal wel goed, echter een broodje gezond met welgeteld 1 heel dun plakje ham en kaas en matig belegd, 1 broodje Mexicaans gehakt en 2 milkshakes duurden 17 minuten om te maken!! Bediening was vriendelijk, prijs redelijk, smaak goed, maar erg weinig gezond voor je geld. Geen aanrader. :
Zeer slecht eerst duurt het lang voor het eten er was dan ten tweede is het de bestelling van iemand anders en ten 3 e als je belt woord er gewoon niet op genomen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid