facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwalitaria de Vluchtheuvel

Kwalitaria de Vluchtheuvel

Info

Voel u welkom bij Cafetaria de Vluchtheuvel. In onze cafetaria wordt u ontvangen in een eigentijds en fris interieur. Gelegen op het Chopinplein!

Geschiedenis

Altijd een warm welkom!

Voel u welkom bij Cafetaria de Vluchtheuvel. In onze cafetaria wordt u ontvangen in een eigentijds en fris interieur. Voor een complete maaltijd, snelle lunch, of gewoon gezellig een lekker kopje koffie. Gelegen op het prachtige vernieuwde Chopinplein, in het hartje van de wijk Terzijde in Culemborg.

Het team van de Vluchtheuvel bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers. Wij streven ernaar de beste kwaliteit te leveren, en onze bezoekers naar wens te bedienen.

Wij denken graag met u mee en gaan alleen voor het beste!

Ook verzorgen wij bedrijfslunches en zijn er diverse catering mogelijkheden. Kijk op onze internet site www.vluchtheuvel-culemborg.nl of mail ons [email protected].

Adres: Chopinplein 13, 4102 CP Culemborg
Telefoonnummer: 0345-519890
Stad: Culemborg
Route: Chopinplein 13
Postcode: 4102 CP


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 15:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kwalitaria Culemborg openingstijden, Snackbar Culemborg, Kwalitaria kindermenu, Voedingswaarde Kwalitaria, Kwalitaria bittergarnituur, Kwalitaria herfst, Kwalitaria sate, Kwalitaria Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwalitaria Parijsch Kwalitaria Parijsch 2 km Had nog graag een burger gegeten. Maar blijkbaar kan dat niet meer om half 8 want ja,...
Recensies
Sta je netjes op je beurt te wachten komt er iemand anders binnen en wordt meteen gevraagd wat het mag zijn, op de opmerking dat je eerder aan de beurt was wordt niet op gereageerd hier kom ik dus niet weer. Als je vervolgens wegloopt wordt er alleen maar schaapachtig gekeken.
Ik heb nog nooit zo’n slechte service en bereikbaarheid meegemaakt! Online eten bestellen niet te doen , als je belt word je gelijk in de wacht gezet en ben je eindelijk aan de beurt word je zeer onvriendelijk te woord gestaan en word de verbinding tijdens het opnemen van een bestelling verbroken!!!!
Vandaag gekozen voor een miss fisher, erg lekker! In een nette, ruime eettent, waar het best wel druk was vriendelijk geholpen en kort gewacht op de bestelling. Goed te bereiken en zeker een aanrader!!
Hele fijne snackbar met name de hamburgers zijn zeer bijzonder. Leuk personeel.vooral dat meisje wat de snack bakt is uitermate vlot en tof.
Bestelling was incompleet, pindasaus met vreemde smaak en patat was koud en slap. Al met al dus geen aanrader
Het eten is heel lekker. We kregen het eten ook snel, maar de prijzen mogen omlaag.
Bestelling gedaan voor 4 personen. Is bezorgd op het afgesproken tijdstip, helaas kwamen we tot de ontdekking dat de bamischijf plat gedrukt was en dat er geen saus meer zat op de overige snacks maar op de verpakkingzakjes. Gelijk gebeld en tot onze verbazing werd de hele bestelling opnieuw geleverd. Echt een TOP service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid