facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwalitaria Délifrance Voorschoten

Kwalitaria Délifrance Voorschoten

Info

Wij zijn Kwalitaria Délifrance Voorschoten en wij openen per 1 november een nieuwe cafetaria. Wij verkopen patat, snacks, burgers, diverse broodjes enz.

Adres: Treubplein 17a, 2251CV Voorschoten
Telefoonnummer: +31713411139
Stad: Voorschoten
Route: Treubplein 17a
Postcode: 2251CV


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00
Zondag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kwalitaria voorschoten bezorgen, Délifrance Voorschoten, Snackbar Voorschoten, Snackbar Vlietwijk Voorschoten, Trefpunt Voorschoten, Snackbar Centrum Voorschoten, Kwalitaria Voorschoten menu, Thuisbezorgd Voorschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Trefpunt Voorschoten T Trefpunt Voorschoten 383 meter Wat een ontzettend vriendelijke mensen! Goed gegeten voor een mooie prijs. Coronamaat...
Recensies
Geen recente ervaring. Is meer een patatzaak.
Een nette en schone zaak met lekkere broodjes voor de lunch ook om mee te nemen. Voor het avondeten hebben zij ook genoeg keuze en voor het gemak bezorgen ze nog ook.
Top snackbar niet goedkoop maar echt kwaliteit!
Ben persoonlijk niet zo van patatjes, maar vond kwaliteit hier wel goed. Geen oud vet of veel te veel zout ofzo
Leuk terrasje
Behulpzaam,vriendelijk personeel,werken ontzettend hard en snel en het assortiment is ruim voldoende en van goede kwaliteit kwalitaria levert kwaliteit.
Moest 4 patat zonder hebben. Heb 40 minuten staan wachten. Geen aanrader.
Een echte aanwinst voor Voorschoten! Wil je friet? Haal het hier! Netjes! Schoon! Aardig en vakkundig personeel! Bezorgen altijd snel en correct!
Wordt netjes gewerkt en kwaliteit is goed
alle patat lag los in de draagtas waardoor dit is koud geworden, verder een kaassouffle te weinig,deze wel betaald trouwens.staat KWALITARIA voor kwaliteit of voor kwalijk??,ik weet het wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid