facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwakernaak Bedrijfswagens B.V.

Kwakernaak Bedrijfswagens B.V.

Info

Kwakernaak is een van de eerste IVECO dealers van Nederland en weten wat u verlangt van een bedrijfswagen. Wij geven een altijd goed en eerlijk advies!

Geschiedenis

Het bedrijf is begonnen in 1923. Opa Gijs Kwakernaak richt dan de Eerste Polsbroekse Auto Busonderneming op, een geregelde busdienst tussen Gouda en Utrecht. Ook kon je bij het bedrijf in Polsbroek terecht voor een taxirit of het huren van een auto. Rond de oorlog heeft hij de concessie moeten verkopen aan de Twee Provinciën. Uit nood werden de al opgestarte garagewerkzaamheden verder uitgebreid. Vader Wilem Kwakernaak bouwt de garage na zijn schooltijd verder uit, voornamelijk door het ombouwen van dumptrucks uit de Tweede Wereldoorlog.

IVECO
Eind jaren 50 krijgt hij de mogelijkheid dealer te worden van het Franse vrachtwagenmerk UNIC. UNIC wordt zo'n 10 jaar later overgenomen door FIAT, dat merk had al eerder de vrachtwagenafdelingen van zowel Lancia als Alfa Romeo ingelijfd. Als in 1975 ook Magirius Deutz wordt overgenomen, is de International Vehicle Cooperation (IVECO) geboren. Het bedrijfswagenmerk IVECO is de tweede producent van bedrijfswagens binnen Europa. IVECO biedt een compleet gamma bedrijfswagens van 3 tot 50 ton, onder andere gesloten bestelwagens, chassis cabine, zware on- en off road voertuigen.

KWAKERNAAK
Helaas komt Willem Kwakernaak plotseling te overlijden in september 1992. Zijn zoon Gijs neemt het roer over. Een jaar later voegt dochter Jacqueline zich bij haar broer. Zij geven nu leiding aan Kwakernaak Bedrijfswagens in het moderne bedrijfspand aan de Logistiekweg in Waddinxveen.


Adres: Logistiekweg 4, 2742 RE Waddinxveen
Telefoonnummer: 0180-634057
Stad: Waddinxveen
Route: Logistiekweg 4
Postcode: 2742 RE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scania Waddinxveen Scania Waddinxveen 180 meter Een geweldige service en altijd om je te helpen met vragen of anders.
Boonstoppel Truckservice B.V. Boonstoppel Truckservice B.V. 3 km Vriendelijk personeel, technische zaken zijn daar geen probleem.
Recensies
Effe gezellig, als je een Iveco rijd of wil kopen een heel fijn bedrijf.
Prima zaak en altijd goeie service...top tevreden...
Zeer bekwaam en betrouwbaar bedrijf. Goede en deskundige mensen
Goede service en vriendelijk personeel
Top bedrijf. Vooral LEO, dat is een hele bijzondere man weet heeel veel.
Geweldig service en kennis.
Gewoon een top zaak ervaar het zelf
Beste lui... service tot je er gek van wordt zo goed....
zeer onvriendelijk slechten service denkt niet mee met de klant denkt alleen aan eigen belang en als je niet bevalt zoek je iemand anders zeggen ze dan wat een waardeloos bedrijf
Top service! Zoals je mag verwachten van een bedrijfswagen specialist!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid