facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwadraat Bewindvoering

Kwadraat Bewindvoering

Info

Ben je het overzicht in je financiën verloren? Vind je het lastig om rond te komen? Of heb je schulden en zie je door de bomen het bos niet meer? Je bent niet de enige!

Kwadraat Bewindvoering helpt jou om jouw financiële situatie stabiel te krijgen.

Adres:
Telefoonnummer: 0598613693
Stad: Muntendam


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Inloggen kwadraat
Recensies
Super, zit er nog niet lang, maar goede communicatie, afspraken worden goed nagekomen, ze helpen zoveel mogelijk waar nodig en waar ze kunnen. Zeker een aanrader!
ik zou geen zaken meer met dit bedrijf gaan doen ze beloofd gouden bergen en komt geen enkele afspraak naar verder krijg ik km vergoeding van men werk ook dit krijg ik niet van deze organisatie verder ben ik blij dat ik er nu weg ben en een veel betere heb gevonden die wel alles volgens het boekje doet
Werken nu een geruime tijd samen met Kwadraat Bewindvoering en ik ervaar de samenwerkig als zeer prettig. Gaan altijd netjes en correct te werk, ik zou Kwadraat zeker aanbevelen.
Vriendelijke mensen en gaan altijd netjes te werk! Het contact is altijd persoonlijk en doen wat mogelijk is om te helpen.
Uitstekende dienstverlening. Zeer goed geholpen door het uiterst vriendelijke en bekwame personeel!
Prima dienstverlening door vriendelijke mensen die ruim aandacht besteden aan persoonlijk contact.
Zeer goed geholpen door Kwadraat Bewindvoering!
Vriendelijke mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid