facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwaaijongens

Info

Wij helpen ondernemers, organisaties en instellingen bij het realiseren van de best passende oplossingen om zich te profileren via internet.

Geschiedenis

Wij, Kwaaijongens, helpen ondernemers, organisaties en instellingen bij het realiseren van de best passende oplossing en/of mogelijkheden om zich te profileren via internet.



"WORDPRESS INTERNETBUREAUOntzorgen in online succesBen jij op zoek naar een WordPress internetbureau, een partner, voor online succes? Wij zijn een gepassioneerde groep specialisten die samen met jou de doelgroepen in kaart brengt en verder kijkt dan alleen een mooi design.Gespecialiseerd in:- WordPress websites én webshops- WordPress hosting + onderhoud- Online marketing- SEO- SEA- Content marketing / copywriting- Social media beheer"
Adres: Puttelaar 7, 5411 BE Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 085 – 330 7500
Stad: Zeeland
Route: Puttelaar 7
Postcode: 5411 BE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BLOG Kwaaijongens, Professionele WordPress website, Website pakketten, Maud van der Heijden, WordPress diensten
Recensies
Dankzij Kwaaijongens hebben we weer een prachtige up-to-date website. Met veel plezier samengewerkt met het team van Kwaaijongens. Ze zijn erg betrokken en leveren kwaliteit. Zeer tevreden! Namens Teun Arts Meubelen, Sint Hubert
Wat een mooie nieuwe website heb ik weer, dankzij Kwaaijongens. Ik ben heel blij met de enthousiaste en positieve samenwerking en met het resultaat.
Mijn website OpstapmetLien is erg mooi geworden. Krijg ook van vrienden, bekenden terug dat ze het mooi vinden. Ook ben ik tevreden over de communicatie vanuit Kwaaijongens. Hartelijk dank! Lien
Kwaaijongens heeft voor ons de website vernieuwd. Het was erg prettig samenwerken met oa Karlijn. Met alle geduld van de wereld legt ze ons uit hoe we zaken kunnen aanpassen, omdat we dit graag ook zelf willen doen . Maar net zo goed, past ze zelf zaken aan die wij moeilijk vinden. De website is weer helemaal van deze tijd. Leuke en energieke club die Kwaaijongens.
Erg tevreden over het werk en de communicatie. De website is naar alle tevredenheid gemaakt en met een duidelijke uitleg kunnen we zelf het meeste onderhoud doen. Ook erg goed om op de achtergrond hulp te hebben om de website bij te houden als het te moeilijk wordt om zelf te doen.
Wat ben ik blij met de Kwaaijongens! Een updateprobleem hadden ze razendsnel verholpen en nadien ook nog de tijd om mijn vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Super service en snel en adequaat geholpen. Gepassioneerde mannen met hart voor hun vak is de indruk die zij bij mij hebben achter gelaten. Alles klopt aan dit bedrijf! Dank jullie wel!
Al een paar jaar werk ik samen met de Kwaaijongens. Vanaf de allereerste kennismaking meteen enorm enthousiast over deze club! Ik ben echt heel blij dat ik hen gevonden heb om onze website en SEO te verzorgen en beheren. Hier werken mensen met kennis, vakmanschap en passie en dat merk je in alles! Ook de communicatie is meer dan goed: snel, duidelijk, eerlijk en er wordt altijd meegedacht. Kortom: een bedrijf waar je altijd op kunt vertrouwen!
Wij kwamen voor ons per toeval bij Kwaaijongens terecht en hebben daar na een intake onze website laten maken. Dit is een hele goede beslissing geweest. Het team van Kwaaijongens was heel betrokken, heeft goed geluisterd en goed doorgevraagd waar nodig. Eric en Dominique denken niet in problemen, zij denken juist in oplossingen :- Ook de samenwerking met de copywriter Jennie Ketelaars van Opus-X liep op rolletjes! Wat ons betreft een 10 met een griffel en wij zien uit naar de verdere samenwerking.
Op woensdag 6 februari j.l. had ik een afspraak bij de firma Kwaaijongens in het plaatsje Zeeland Brabant ik was zelf een half uurtje te vroeg, maar dit was geen probleem. Onder het genot van een kopje koffie heb ik mijn wensen besproken omtrent mijn website. Door de uitleg die mij werd gegeven door Eric en Eric beide heren hadden dezelfde naam had ik een zeer goed gevoel over de toekomst van mijn website. Vakkundig en vol passie vertellen de heren over het bouwen en onderhouden van een website, en alles wat daarbij komt kijken. Gelukkig zijn er vele voordelen bij Kwaaijongens, en kan je alle kanten op, en dan bedoel ik niet alleen de uitstekende prijzen. Ook het geven van workshops, en een fotograaf die aanwezig is nog geen gebruik van gemaakt om professionele foto's te maken, die meteen gebruikt kunnen worden. Kortom een veelzijdig bedrijf die meedenkt met de klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid