facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kvproit Computers

Kvproit Computers

Info

Verkoop & Reparatie van Laptops, Desktops en randapparatuur.

Geschiedenis

Wij helpen u graag………

Is uw pc of laptop defect, u kunt deze bij ons brengen waarna wij deze in onze professionele werkplaats kunnen onderzoeken.
Is het niet zeker waar het probleem zit? (PC, monitor, internetverbinding of iets anders) Dan komen we toch gewoon bij u langs!
Dit is de kracht van KVproIT, wij zijn flexibel, u hoeft niet per se de deur uit, als u de voorkeur geeft aan een huisbezoek komen we gewoon bij u aan huis.
Een groot deel van de storingen kunnen we vaak bij onze klanten thuis oplossen, als dit onverhoopt niet lukt nemen we de machine in overleg mee zodat we deze in onze werkplaats aan een dieper onderzoek kunnen onderwerpen.

Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar. Bent u overdag afwezig, dan komen we ’s avonds bij u langs. Ook ’s zaterdags kunnen we u thuis ondersteunen.

Bent u op zoek naar iets nieuws……

Een nieuwe pc of laptop, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom aan de industrieweg 17 te Nieuw Buinen bevat een beperkt assortiment aan pc’s, laptops, monitoren en printers, en staat uw keuze er niet bij dan kunnen wij deze zeer snel leveren!
Ook voor een nieuwe virusscanner, inktpatronen of andere onderdelen kunt u bij ons terecht.

We bieden qua computersystemen een aantal standaard configuraties aan, maar we kunnen elk gewenst systeem voor u samenstellen en binnen zeer korte tijd leveren.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies zien we u graag langs komen.
U bent van harte welkom. KVproIT, Industrieweg 17, 9521 CE Nieuw Buinen



"KVproIT Automatisering"
Adres: Industrieweg 17, 9521CE Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: 0599-655995
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Industrieweg 17
Postcode: 9521CE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
vandaag direct gekomen, probleem opgelost, en € 25,-! geweldig bedankt jongens!
Dikke pluim voor dit bedrijf dat direct de moeite nam naar ons bedrijf toe te rijden en verbindings-probleem te verhelpen en met succes. Deskundige medewerker die in alle rust de boel herstelde. Aanrader!
Prima service, heel goed geholpen
Wij zijn zeer tevreden over KVproiT. Goede service en klantvriendelijkheid. We hebben ook mensen doorverwezen naar KVproiT die ook tevreden zijn.
ik ga morgen naar hun toe ik heb hele goede ervaring met kvproit het is al weer een poosje geleden dat ik bij hun ben geweest maar altijd goede ervaring
Goed advies, meedenken, zeer goede service, vriendelijk en betrouwbaar!!
niet echt een service gericht bedrijf en doet niet wat ze zeggen!
Goede service, heel content mee...
Goed advies en vriendelijk voor een redelijke prijs
Zeer goed betrouwbaar bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid