facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KVL Wonen Oisterwijk

KVL Wonen Oisterwijk

Info

In KVL woon je op een bijzondere plek met historische allure. Geen doorsnee nieuwbouwwijk dus! Woningen van starterswoningen tot vrijstaande villa's.

Adres: Almijstraat, Oisterwijk
Telefoonnummer: 088 - 712 28 73
Stad: Oisterwijk
Route: Almijstraat



op zoek naar gerelateerd: KVL, Oisterwijk te koop, KVL appartementen Oisterwijk, KVL Hotel Oisterwijk, Nieuwbouw Oisterwijk Pannenschuur Buiten, Appartementen Oisterwijk nieuwbouw, Nieuwbouw Nijverheidsweg Oisterwijk, KVL Dorp fase 3, KVL betekenis
Recensies
Robert van Beckhoven heeft hier zijn bakkerij en winkel. De meest lekkere producten liggen in de winkel. Uienstokbrood vinden wij wel heeeeel erg lekker!!!!!
De enige bakker in de omgeving waar echt desembrood verkrijgbaar is. Heerlijk brood en andere heerlijkheden.
Zeer mooie Industriële locatie. Tijdens de business netwerk meeting van Business now mogen genieten van het pand. Tijdens de business meeting heb ik van het ontbijt genoten en veel geleerd van de ondernemers.
Prachtig gebouw helemaal vernieuwd mooi om te zien hoe het er vroeger uitzag en nu
Lekker bakkie koffie gedaan met wat lekkers erbij, ook m'n vrouw en zoon waren ook zeer tevreden over koffie met gebak en de entourage.
Art By Draad. Heel gaaf atelier ‼ @art_by_draad @gtrleslie
Mooi hoe oude historische panden worden hergebruikt maar dan wel zodanig dat oud kruist met nieuw en modern waar je zeker klanten uit kan nodigen vanwege de locatie en een leuke receptie met een passend restaurant.
Veel ruimte, met verschillende indelingen zodat je kan kiezen tussen loungen in zetels, brunchen aan een grote tafel of gezellig met je partner aan een tafeltje dineren. Eerlijke prijszetting voor wat je krijgt en vriendelijke bediening.
Industriele look, eten is goed... Niet voor iedere gelegeheid geschikt maar zeker een bezoek waard.
Mooie gerestaureerde maar authentieke lokatie met gezellige sfeer en prettige bediening. Kwaliteit van eten en drinken is prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid