facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KVA Beveiliging

KVA Beveiliging

Info

24 uur per dag 7 dagen per week. uw veiligheid in betrouwbare handen! Kwaliteit, Veiligheid, Alertheid op maat geleverd naar uw wensen.



"Wij staan voor de puurste vorm van beveiliging en dienstverlening. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u paraat. Wij zijn actief in: Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Nijkerk, Hoevelaken, Amersfoort, Leusden, Vathorst, Soest en Baarn.Uw partner in beveiliging!KVA Beveiliging werkt met getrainde, gescreende en gediplomeerde beveiligers, en voert de beveiliging voor uw bedrijf op een professionele manier uit. Wij maken graag het verschil, denken mee in uw beveiligingsplan en gaan voor elke klant tot het uiterste en zetten met liefde de extra stap.Plan een gratis advies gesprek met onze eigenaar in, hopelijk tot snel!"
Adres:
Telefoonnummer: +31337519100
Stad: Bunschoten



op zoek naar gerelateerd: KVA Beveiliging vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Unit 14 Beveiliging Unit 14 Beveiliging 760 meter Professionele, snelle en vriendelijke service. Ik kan Unit14 aanbevelen.
Recensies
KVA heeft me gebeld, en we hebben daarna een goed gesprek gehad. KVA doet niet de surveillance op ons industrieterrein. Ik heb ze dus verkeerd beoordeeld. Mijn excuses!
Helemaal top goed contact met Kevin Van As personeel ook zeer kundig, veel beter als securitas waar we hiervoor aangesloten zaten.
Wij zijn sinds kort klant geworden bij KvA Beveiliging. Wij maken gebruik van hun brand en sluitrondes en alarmopvolging. Wij waren eerst klant bij een ander beveiligingsbedrijf maar werden daar als klant zéér slecht behandeld. Sinds wij klant zijn bij KvA Beveiliging hebben wij nog nooit zulke goede service en korte lijnen gehad. Wij zijn zeer te bespreken over hun kwaliteit! Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Naast het feit dat KVA kwaliteit levert zijn ze erg betrouwbaar en toegankelijk. Hun leenwoorden Kwaliteit, veiligheid en alertheid streven zij dan ook na zoals het hoort! Aanrader
Persoonlijk contact doen wat ze beloven zeer tevreden.
KVA is zeker aan te raden. Zeer tevreden vooral met de persoonlijke benadering. Ze denken ook met je mee, en komen met goede adviezen! Top bedrijf
Vlot, vakkundig en toegankelijk! Kevin is een fijne samenwerkingspartner en denkt graag mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid