facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KV Wageningen

KV Wageningen

Info

Officiële Facebook pagina van Korfbal Vereniging Wageningen.

Geschiedenis

KV Wageningen is de gezelligste en één van de grootste korfbal verenigingen van Nederland. Rond de 600 leden beleven wekelijks een sportief weekend op één van onze accommodaties.



"KV Wageningen is een korfbalvereniging met ca. 600 leden, en het resultaat van een fusie van SKV, SSS, en VADA die op 1 juli 2012 zijn beslag kreeg. Korfballen bij KV Wageningen kan op allerhande niveaus, en dat geldt voor de volwassenen en de jeugd. KV Wageningen komt met ruim 40 teams uit in de competitie, van april t/m oktober buiten op de kunstgrasvelden en van november t/m maart binnen in de sporthal. Sinds november 2018 trainen en spelen we op ons nieuwe Sportcomplex Het Binnenveld aan de Marijkeweg, waar op het buitenterrein tevens jeu de boules banen en beachvelden liggen."
Adres: Marijkeweg 23, 6709 PE Wageningen
Stad: Wageningen
Route: Marijkeweg 23
Postcode: 6709 PE



op zoek naar gerelateerd: KV Wageningen Facebook, KV Wageningen Weekbrief, Kv wageningen trainingsschema, KV Wageningen shop, DVO Korfbal, Wageningen vandaag, Wageningen nu, Wageningen Krant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fight Training Wageningen Fight Training Wageningen 474 meter Top trainer en top Gym!!! Ga zo door Mo!!!
Wageningen Ballroom Dance Association - WUBDA Wageningen Ballroom Dance Association - WUBD... 942 meter WuBDA (Wageningen Ballroom Dance Association) provides fun dancing lessons for all st...
ToerCie der WSR Argo ToerCie der WSR Argo 1 km Wat een mooie plek en gastvrije roeiers/ studenten
Watersportvereniging Vada -  Wageningen Watersportvereniging Vada - Wageningen 1 km Onze boot is verplaatst van Erkemedestrandd naar watersportvereniging VADA te Waginge...
GVC Wageningen GVC Wageningen 2 km Erg gezellige voetbalvereniging
Student Basketball Club Sphinx Student Basketball Club Sphinx 2 km The Wageningen University Basketballteam Sphinx
WMHC dames 1 WMHC dames 1 2 km De velden liggen achterin op een enorme sportcampus, even zoeken. Het clubhuis ligt h...
SKV Wageningen SKV Wageningen 3 km Mooi sportpark met vriendelijke en sportieve leden.
Recensies
Mooi sportpark met vier kunstgrasvelden en een mooie sporthal. Grote kantine op eerste verdieping. Grote parkeerplaats van Menzis mag gebruikt worden.
Zeer mooie accomodatie. Panini Caprese van €4 had geen pesto. Ook verloren :.Witte broodjes zijn veel te droog. Je krijgt mayo in een bakje zonder lepeltje ofzo. Waldkornbroodje bal was erg lekker.
Mooi sportcomplex, ziet er schoon uit. Genoeg plek om de wedstrijd te bekijken. Grote kantine.
Prachtig sportcomplex, alles is perfect voor elkaar
Fantastische beachvolleybalvelden om een middagje heerlijk te spelen! Makkelijk te reserveren, vriendelijke mensen, goede kwaliteit velden. Enige nadeel is dat er geen zee in de buurt is om af en toe even af te koelen :
De grote binnen sporthal is splinter nieuw, heel netjes, enorm ruim en heeft alles wat je nodig hebt. Verder verliep het contact heel makkelijk, goede service en ook prettig studentenprijsje om te huren.
Hele mooie zaal/faciliteiten. Zaalwacht is zeer matig, voortdurend hinderlijke activiteiten naast het veld.
Roddel, achterklep en voortrekcultuur zoals bij meerdere verenigingen, maar hier is respect ver te zoeken. Leuke activiteiten voor de jeugd maar voor de sport, waar het uiteindelijk om gaat, wordt niet zo leuk met de kinderen omgegaan. Tenzij het een kind van een bestuurslid betreft uiteraard.
Bestelling en betalen ging vlot. Kwaliteit grond prima. Bezorging op zaterdag ging goed. Wist alleen niet wanneer ze kwamen maar gelukkig waren we thuis. Fijn dat we een bijdrage konden leveren. Mes snijdt zo aan twee kanten , misschien wel drie. Goeie actie,hoop dat het wat heeft opgebracht .
Goeie velden, kunstgras is goed onderhouden. En de smoothies zijn ook lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid