facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KV Vriendenschaar

KV Vriendenschaar

Info

Korfbalvereniging Vriendenschaar

Geschiedenis

Korfbalvereniging Vriendenschaar is een sfeervolle en gezellige vereniging. Korfbal verbindt mensen en dit blijkt ook door de grote verbondenheid van de mensen met de club.

Vanaf 4,5 jaar kun je bij ons komen korfballen bij de jongste Kangoeroes en train je op zaterdag morgen. Ben je in augustus 6 geworden kun je wedstrijdjes gaan spelen. De selectie van Vriendenschaar speelt overgangsklasse en heeft ambitie om een stabiele hoofdklasser te worden.

Kom jij eens kijken? Wil je een keer meedoen om te proberen of korfbal iets voor jou is? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en je kunt kosteloos een paar trainingen meedoen.

PSST.. van 2 tot 9 juni 2012 bestaat de club 75 jaar!! We hebben een leuke jubileum-feestweek met tal van activiteiten. Houd onze site in de gaten en kom gezellig eens langs!

Adres: Sluisweg 135, 3371 ET Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 184 614827
Stad: Hardinxveld
Route: Sluisweg 135
Postcode: 3371 ET


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 00:00
Dinsdag: 18:00 - 00:00
Woensdag: 18:00 - 00:00
Donderdag: 18:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KV Vriendenschaar KV Vriendenschaar 0 meter 1e keer dus weinig indruk nog. Maar de service voor de kinderen en ouders was goed. E...
Muziekvereniging Eendracht Maakt Sterk - EMS Muziekvereniging Eendracht Maakt Sterk - EMS 417 meter Leuke vereniging met diverse afdelingen.
Gymnastiekvereniging OKK Gymnastiekvereniging OKK 2 km Ouder- en peutergym is een aanrader voor ouders opa's en oma's en peuters tussen de 2...
Recensies
1e keer dus weinig indruk nog. Maar de service voor de kinderen en ouders was goed. Enorme hosebui langsgetrokken. De opvang was goed geregeld.
zandbak, maar 3 douches per kleedkamer lastig als je bv 7 heren heb . Wel nette kantine en gezellige vrijwilligers
~LIEFSTE clubje van molenlanden! ~Tot me 14e gespeeld met liefde trots en plezer l
Paastoernooi bezocht. Goed georganiseerd en gezellige sfeer. Mooie vereniging!
Prima veldje, dug-outs en de punten mochten mee!
Goed om te sporten
Een gezellige club daar
Nooit hier gaan korfballen
Beste vereniging
Leuke vereniging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid