facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KV Midlandia

Info

Een Korfbalvereniging, die verder gaat dan alleen het korfbal. Het is een grote familie, die openstaat voor nieuwe sportieve leden!

Geschiedenis

Onze visie
Korfbalvereniging Midlandia is een club waar leden zich betrokken en thuis voelen en waar korfbal het verbindende element vormt. Midlandia is daarom meer dan een sportclub waar je komt trainen en spelen; het is een club waar je vrienden treft, en waar je je in een prettige sfeer kunt inspannen en ontspannen.

Geschiedenis
KV Midlandia is opgericht op 2 juni 1964. Na eerst jaren te hebben gespeeld op terrein bij de Rumpst, werd op 8 mei 1985 een eigen clubhuis geopend aan de Tolhuislaan, waar nu ook nog wordt gespeeld.
Intussen is Midlandia met 150 leden een middelgrote vereniging. Er wordt met 3 senioren- (vanaf 19 jaar), 1 recreanten- en 9 jeugdteams gespeeld.

Accommodatie
Midlandia heeft de beschikking over een eigen clubhuis, gelegen aan de Tolhuislaan 3A. Hier vinden ook de meeste activiteiten plaats. Tijdens het veldseizoen kun je op je gemak vanaf het terras wedstrijden bekijken, en bij wat minder weer kan dit natuurlijk vanuit het clubhuis. Midlandia beschikt over een geheel eigen kunstgrasveld. De bouw van de sporthal De Tol aan ons clubhuis vast, maakt het mogelijk om ook in de winter ons clubhuis te blijven gebruiken. Vanuit het clubhuis loop je rechtstreeks de tribune van de sporthal op, en je bent ook zo weer terug voor bijvoorbeeld even een drankje.

Adres: Tolhuislaan 3, 3981 HR Bunnik
Telefoonnummer: 0306564867
Stad: Bunnik
Route: Tolhuislaan 3
Postcode: 3981 HR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
V.v. Bunnik 73 V.v. Bunnik 73 143 meter Leuke club met oog voor de kinderen
HC Kromme Rijn HC Kromme Rijn 149 meter Super strak veld en mooie kantine en er hangt een gezellige zweer
HV Celeritas HV Celeritas 298 meter Mooie faciliteiten
Niënhof RMA Verecos Open - Bunnik Niënhof RMA Verecos Open - Bunnik 322 meter Altijd goed advies en vlot geregeld
Gracie Barra Utrecht, Braziliaans Jiu Jitsu - BJJ Gracie Barra Utrecht, Braziliaans Jiu Jitsu ... 475 meter Hoog niveau trainingen en erg goede sfeer. Zeer prettige en ervaren leraar.
Dutch Wales Open Dutch Wales Open 829 meter Het Dutch Wales Open golftoernooi is een jaarlijks amateur golftoernooi voor iedereen...
ULTV Rhijnauwen ULTV Rhijnauwen 2 km Prachtig stukje natuur met mooie wandelpaden en Veldkeuken om een koffietje of iets a...
Recensies
Voor de kinderen gaat het wel,die hebben niet zo'n last ervan. Maar het is een beetje armoedig geregeld daarzo
Midlandia; een gezellige vereniging met mooie faciliteiten.
Ziet er beetje ongezellig uit
Mooie sportaccomodatie...in Bunnik. Ook overdekt.
Een mooie locatie om samen te komen. Ook de nieuwe locatie van de BO!NK Theaterschool
Ik heb er gekorfbald in mijn jonge jaren! Maar mijn maten zeggen dat het er niet echt op vooruit is gegaan met de nieuwe coach!
fantastische sportvereniging/club een plek waar je je snel thuis voelt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid