facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KunstZinnig Kado- en Woonwinkel

KunstZinnig Kado- en Woonwinkel

Info

Welkom bij KunstZinnig, Kado- en woonwinkel in Zuidwolde (Dr.).

Geschiedenis

KunstZinnig Kado- en Woonwinkel vind je in het mooie Drentse dorp Zuidwolde. Het pand in de Hoofdstraat kun je niet missen. Vel roze pui en opvallende logokleuren. Bij KunstZinnig vind je de leukste artikelen om cadeau te geven of om je zelf te verwennen. Ook heeft KunstZinnig een webwinkel: www.kunstzinnigshop.nl Ga maar eens een kijkje nemen. Een webwinkel die goed is ingedeeld en waar je snel je weg vindt naar de leukste hebbedingen. Merken die KunstZinnig verkoopt zijn onder anderen Alessi (Italiaans design), Blond Amsterdam (gezellig, gekleurd en verkrijgbaar in servies, tassen, badspulletjes, agenda's, bedartikelen, sieraden en nog veel meer), Pip home/Pip Studio/Pip fashionbags (Een supermerk met oog voor detail, leuke tassen een servies met mooie kleuren en designs, schoolartikelen, agenda's, fotoboeken en niet te vergeten de badlijn, je badkamer wordt er direct kleurig en vrolijk van), Kitsch kitchen (gekleurd met heel veel tafelzeil uit mexico), Handed By (de leukste geweven kunstof mandjes uit Holland), Kindermerken als Kidorable, Lillie Fee, Capt'n Sharky, Stoere dino's, Villa Karton, Rube en Rutje, (niet standaard Blokker spul maar leuke kwaliteits en bijzondere kinderartikelen), Koziol, Hi-di- hi tassen (op dit moment in Nederland helemaal hot, lekker stoer en heel veel bijzonder kleurcombinaties). Verder verkopen we ook OOZOO horloges. En heel veel bijzondere en leuke wenskaarten en cadeauboeken!!!



"Voor een leuk Cadeau kan je altijd bij ons terecht. We verkopen o.a. het Servies van Blond Amsterdam, Pip Studio en het prachtige servies van Laura Ashley. Naast het prachtige servies verkopen we ook Prachtige handgemaakte Geurlampen van Ashleigh & Burwood met de bijbehorende geuren, Heerlijk zacht Badtextiel van Pip Studio, Huisgeuren en Bodygeuren van het merk JANZEN, Bijzondere Wenskaarten en Cadeauboeken, KraamCadeaus en voor Kinderen hebben we het leuke merk Djeco. Kinderspeelgoed van vroeger in een modern jasje. Naast leuke Cadeaus verkopen we ook prachtige Tassen in verschillende prijscategorieën, Sieraden, Tafelzeil, Tafelhaarden en nog veel meer leuks. Ken je de leuke cadeauartikelen van 100% Leuk Spul en Zoedt al?"
Adres: Hoofdstraat 77A, 7921AE Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528370459
ln.pohsginniztsnuk@ofni
Stad: Zuidwolde
Route: Hoofdstraat 77A
Postcode: 7921AE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 20:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kadowinkel online, kunstzinnig wikipedia, kunstzinnig betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloem&So Bloem&So 366 meter Bloem & So ook Interieurstyling mogelijk! Some people look for a beautiful place, ot...
Recensies
Wat een fijne winkel, zoveel leuks! Altijd als ik in de buurt ben, ga ik even naar binnen en kom ik weer met een tas vol thuis. Alles wordt ook zo mooi ingepakt. Leuk voor cadeautjes voor anderen of om jezelf te verwennen!
Dit is echt een topwinkel waarbij vriendelijkheid en positiviteit centraal staat. Mijn favoriet; de gehele blond Amsterdam collectie wordt er verkocht en wanneer je daar wat van koopt kijkt Maartje het servies helemaal na of er geen beschadigingen op zitten alvorens ze het heel keurig voor je inpakt, en mocht het dan ook nog eens een cadeautje zijn dan maakt ze van de verpakking 1 groot feest! Daarnaast worden er ook andere collecties zoals PIp studio, Janzen, leesboekjes, kaarten, tassen, originele cadeautjes en leuke hebbedingetjes verkocht. Echt een aanrader om even binnen te schieten wanneer je in Zuidwolde bent!
Erg leuke winkel waar ik graag kom o.a om mijn servies bij te vullen. Lief personeel en een fijne winkel waar je goed geholpen wordt als je op zoek bent naar een cadeautje!!
Super mooie winkel. Leuk om “live” te bezoeken, maar ook de webshop is een dikke aanrader. Mooie merken, super service en geweldige inpakservice.
Ben je op zoek naar een leuk, origineel cadeau moet je echt even hier kijken. Zulke leuke originele spulletjes en voor ieder wat wils.
Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden, toen het pakketje er was... Was ik blij verrast alles was ingepakt als cadeautjes, niet om gevraagd maar wat is dit tof! Vooral door alle coronaregels de moeite nemen om mee te denken! Het waren inderdaad cadeautjes, zo blij mee. Wat een toppers! En een lief kaartje maakte het compleet als dank voor mijn bestelling. Toppers ik kom snel langs als jullie weer open zijn.
Heel erg leuke fleurige winkel met mooie artikelen voor thuis, maar ook erg leuk om een goed kado te scoren.
Super goede service.. Vriendelijk en behulpzaam.. Zoek je iets speciaals, zoekt ze met je mee.. Helemaal top!
Leuke winkel met leuke spullen. En leuk personeel.die altijd goede ideen En tips hebben. En pakken cadeaus leuk in
Geweldige winkel! Ik slaag er altijd voor mijn Blond Amsterdam collectie.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar KunstZinnig Kado- en Woonwinkel met het openbaar vervoer


Zuidwolde, De Vennen 2 290 meter
31
Zuidwolde, De Vennen 2 300 meter
31
Zuidwolde, Busstation 310 meter
134
231
31
34
Zuidwolde, Burgerzinstraat 450 meter
231
31
Zuidwolde, Burgerzinstraat 480 meter
231
31

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid