facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstuitleen Midden Nederland

Kunstuitleen Midden Nederland

Info

Kunstuitleen Midden Nederland is een samenwerkingsverband tussen 3 Kunstuitlenen in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel

Geschiedenis

De drie samenwerkingspartners zijn Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer, Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo en Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze in Zeewolde.
De combinatie is in 2010 ontstaan door de administratieve samenvoeging van ArtXpoze en Noordwest Veluwe. Sinds 2014 is Kunstuitleen Deventer ook partner van Kunstuitleen Midden Nederland.

Voor alle informatie over de vestigingen, zoals de lokale openingstijden, kunt u gaan naar de eigen FB-pagina's of de websites:
www.kunstuitleen-deventer.nl
www.kunstuitleennoordwestveluwe.nl of
www.artxpoze.nl.

Via www.kunstuitleenmiddennederland.nl komt u op de portal van Kunst en Lijsten, waarop ook links naar de samenwerkingspartners staan.



"ArtXpoze is momenteel open op afspraak, aangevuld met af en toe een vrije inloopdag . We zijn van ma t/m vrij tussen 10 en 16 uur tel. bereikbaar voor informatie of het maken van een bezoek afspraak.Bij ArtXpoze vindt U diverse diensten onder één dak:In onze GALERIE/KUNSTUITLEEN kunt U kiezen uit honderden kunstwerken van kunstenaars uit binnen- en buitenland, van grafiek tot fotografie, schilderijen en objecten. Het meeste is zowel te huur als te koop.Daarnaast is er een ruim gesorteerde LIJSTENMAKERIJ met keus uit meer dan 1500 lijsten, honderden passepartouts, diverse glassoorten en ophangsystemen.Verder verzorgen wij schilderij-restauratie en reiniging, waardebepaling, kunstbemiddeling, inrichtings- en verlichtingsadvies."
Adres: Postbus 100, 3890AC Zeewolde
Telefoonnummer: 036-5226632
Stad: Zeewolde
Route: Postbus 100
Postcode: 3890AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Artxpoze: Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij in Zeewolde Artxpoze: Kunstuitleen, Galerie en Lijstenma... 4 km Prima zaak. Ze werken zeer netjes bij het inlijsten. De eigenaar is een perfectionist...
Recensies
Prima zaak. Ze werken zeer netjes bij het inlijsten. De eigenaar is een perfectionist en dat is belangrijk bij dit soort activiteiten
Verrassend bedrijf met niet alleen prachtige eigentijdse kunst en een compleet ingerichte lijstenmakerij. Maar er is ook een afdeling prachtige designverlichting.
Prachtig veel keuze, prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid