facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstroute Zundert

Kunstroute Zundert

Info

Tijdens de Kunstroute Zundert stellen beeldend kunstenaars (alle disciplines) uit de gemeente Zundert hun atelier open voor het publiek en laten u graag genieten van al het moois dat binnen de gemeentegrenzen aan kunst wordt gecreëerd. Komt dat zien!

Geschiedenis

De werkgroep Kunstroute Zundert nodigt beeldend kunstenaars uit de gemeente Zundert nodigt uit om zich aan te melden voor deelname aan de kunstroute Zundert die zal worden gehouden op zaterdag 17 en zondag 18 mei 2014.
De kosten voor deelname zijn €20,00 per persoon. Het aantal locaties is maximaal 15. In de grote zaal van het Cultureel Centrum te Zundert is er gelegenheid te exposeren voor een aantal kunstenaars die te ver uit de route liggen.
Beeldende kunstenaars die interesse hebben voor deelname kunnen tussen 9 januari en 15 februari een e-mail sturen naar [email protected] waarna alle informatie samen met het aanmeldformulier zal worden toegestuurd.

Kunstroute Zundert is onderdeel van Stichting Beeldend Centrum Zundert.

Adres:
Stad: Zundert


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DC. nounauwtutter DC. nounauwtutter 50 meter We zijn weer begonnen 2015/2016
Hans Arnouts Illustratie & Ontwerp Hans Arnouts Illustratie & Ontwerp 251 meter Officiële pagina van Hans Arnouts Illustratie & Ontwerp.
Buurtsportcoach Zundert Buurtsportcoach Zundert 307 meter Bewegen is leuk en gezond! Buurtsportcoach Zundert zet zich in om zoveel mogelijk sen...
ENJOJ Zundert Rijsbergen ENJOJ Zundert Rijsbergen 395 meter Gezellige winkel voor leuke kleren voor kinderen
Laer-Akkermolen Laer-Akkermolen 1 km Fijn dat de akkermolen weer in bedrijf kan. Reparatie is klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid