facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstplaza Schurer

Kunstplaza Schurer

Info

Kunstplaza Schurer bestaat uit Kunstcafe Schurer en Kunstuitleen en Verkoop Schurer

Adres: Koopmansplein 16, 9401 EL Assen
Telefoonnummer: 0592 481574
Stad: Assen
Route: Koopmansplein 16
Postcode: 9401 EL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yolanda Visser Photography Yolanda Visser Photography 112 meter Yolanda heeft de verbouwing van Lunchcafé Plein 10 prachtig weten vast te leggen! Ver...
Art Quake Art Quake 120 meter Prachtige winkel met groot assortiment en hele lieve mensen! Zeker waard om een keer ...
Kunstig Oost Kunstig Oost 1 km De jaarlijkse wandeling langs kunst en nijverheid in Assen-oost
Studio Het Speellokaal, Assen Studio Het Speellokaal, Assen 3 km Studio 'Het Speellokaal' is zowel mijn atelier alsook mijn galerie. Openingstijden ...
Portraits Portraits 3 km retteketet, alweer een portret
R u i m t e P60 Assen R u i m t e P60 Assen 4 km Sterke exposities in een mooie ruimte. Aanrader!
Galerie Huis ter Heide Galerie Huis ter Heide 6 km Mooie galerie met steeds wisselende exposities, van kunstenaars uit het hele land.
Recensies
Wij zussen, schoonzus en nicht uit Utrecht en het Gooi hebben bij deze vriendelijke eigenaar en zijn vriendelijke personeel, heerlijk op het verborgen plekje in het zonnetje op het terras genoten van de overheerlijke eigen gemaakte appeltaart en koffie genoten! Compliment, zeker voor herhaling vatbaar!! Onze heerlijk dag in Assen begon goed! Succes en tot ziens.
Zeer vriendelijke eigenaar en bediening, die weten hoe het hoort! Het terras verborgen plekje verdient nog wat aankleding, maar zit heerlijk! In zonnetje en uit de wind. Heerlijke cappuccino! Lekker eten vers brood. Wat wil je nog meer?!
Heerlijke lunch en afscheid van collega's...goed verzorgd!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten met een mooi uitzicht, vriendelijke bediening boven Vanderveen...
Lekkere tosti. Super vriendelijke bediening. En het uitzicht daar doe je het voor!
Inmiddels verschillende keren hier een drankje en hapje gehad. Het personeel en eigenaar zijn zeer vriendelijk. Vanaf het café heb je geweldig uitzicht, dat maakt de iets wat trage bediening meer dan goed. Lunch was met zorg bereid en smaakte goed.
Gisteren hier gegeten maar nadat we eerst 15 minuten hebben gewacht voor we mochten bestellen bleek 15 minuten na onze bestelling ineens een ingredient van wat ik bestelde niet aanwezig en kon ik wat anders bestellen. Heb een uitsmijter gehad die naar mijn idee niet zoveel smaak had.
Heerlijk op buitenterras gezeten met z'n 3- en. Super gezellig en zo bijzonder lief en attent dat Johan zelfs gezorgd heeft voor lactosevrij gebakje!! Als afsluiting nog de kunstgalerie bekeken met rondleiding van Johan. We zijn hier 3 uren geweest, nog nooit zo lang op een terras gezeten. En.....wat was de zelfgemaakte appeltaart ook overheerlijk!!
Een super gezellig café met een heerlijk rustige sfeer. Erg aardig personeel en heerlijk vers eten. Erg leuk hoe ze kust verwerken in het interieur en zelfs de menu kaart. Dat maakt het speciaal.
Zeer goed café. Fijn personeel/ eigenaar en lunch met echt lekker vers brood en ingrediënten met een super uitzicht over hartje centrum. 5 sterren welke ik niet gauw geef.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid