facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstmarktenbijdekoffiemolen

Kunstmarktenbijdekoffiemolen

Info

De markten dit jaar vinden plaats op 30 juni, 14 juli en 11 augustus van 11 tot 17 uur. Met een max. 30 kramen en diverse disciplines. Niet te missen.

Adres: Egmonderstraat 34, 1934AD Egmond aan den Hoef
Telefoonnummer: 06-57537430
Stad: Egmond aan den Hoef
Route: Egmonderstraat 34
Postcode: 1934AD


Recensies
Leuke knusse plek die zonder entreekaartje te bewonderen is. De kunst die ik gezien had was erg mooi en verrassend. Aardige vrijwilliger gaf ons zelfs een kop koffie. Je kunt zelf wat geld in de "box" doen als je de galerie een warm hart toedraagt.
Galerie met veel variatie in aangeboden werk van bekende en en minder bekende kunstenaars. Alles in een prachtig opgeknapt historisch pand. Zeker regelmatig een bezoek waard.
Zeer interessant, ga kijken.
Klein maar super sfeervolle galerie
Intieme galerie op een prachtige historische lokatie
Mooi.plek voor galerie
Leuk bij Frits de nooier
Lekker kleinschalig
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kunstmarktenbijdekoffiemolen.

Egmond aan den hoef kunst

openingstijden, locatie, vervoer. Egmonderstraat 34 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kunstmarktenbijdekoffiemolen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kunstmarktenbijdekoffiemolen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kunstmarktenbijdekoffiemolen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid