facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstmakelaardij Metzemaekers

Kunstmakelaardij Metzemaekers

Info

Sinds 1984 taxeert en bemiddelt Kunstmakelaardij Metzemaekers bij aan en verkoop van schilderijen, tekeningen, objecten, grafiek en beelden.

Adres: Koestraat 30, 5688 AH Oirschot
Telefoonnummer: +31 (0) 499 57 02 29
Stad: Oirschot
Route: Koestraat 30
Postcode: 5688 AH



op zoek naar gerelateerd: Kunsthandel oirschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum de Vier Quartieren Museum de Vier Quartieren 435 meter Wat een aardige mensen zo een fijn ontvangst en dan ook nog een kopje koffie of thee ...
Recensies
Uitermate prettig contact. Ik benaderde Peter Metzemaekers voor een specifiek schilderij waar ik naar op zoek was. Metzemaekers is een prettige gesprekspartner, met brede kennis van zijn vakgebied, die voortvarend mijn zoektocht heeft opgepakt. Kunst kijken is emotie, kunst kopen ook. Een aangename begeleiding in dat proces maakt het bijzonder.
Inmiddels meerdere werken gekocht bij dit bedrijf. Een aardige en meedenkende man met veel kennis.
Na 3 maanden aan het lijntje gehouden te zijn, loze beloftes over zogenaamd geinteresseerde kopers, niet nagekomen afspraak om kunstwerken in de nieuwsbrief te melden en geen of moeizaam contact, de relatie verbroken, voor zover er al een relatie was. Op emails wordt niet gereageerd. Kortom: tijdverspilling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid