facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstkring Voorst

Info

Kunstkring Voorst

Geschiedenis

De KunstKring Voorst is opgericht in 2008. Zij is gehuisvest in een monumentaal pand aan de Dorpsstraat 11a te Twello. Op 12 juni 2009 is het gebouw feestelijk geopend door de heer Edo Horstman, wethouder van de gemeente Voorst.

De KunstKring stelt zich ten doel om voor beeldende kunstenaars, vrienden en inwoners van de gemeente Voorst een centrum en platform te creëren waar kunst in de breedste zin en in al haar uitingen tot haar recht komt.

Amateur- en beroepskunstenaars kunnen binnen de KunstKring praktisch alle kunstdisciplines uitoefenen. In een drietal ateliers kan men schilderen, aquarellen, tekenen, boetseren, kleien, beeldhouwen, keramiek en fotografie enz.

Omdat de KunstKring zoveel verschillende disciplines herbergt, is het een broedplaats voor nieuwe ideeën. Kunstenaars kunnen met elkaar van gedachten wisselen over kunst en thema's die hen bezig houden. Het GalerieCafé is hier de beste locatie voor!! Zowel leden als bezoekers kunnen hier prima vertoeven onder genot van een drankje.

Adres: Dorpsstraat 11a, 7391 DC Twello
Telefoonnummer: 0571-270207
Stad: Twello
Route: Dorpsstraat 11a
Postcode: 7391 DC



op zoek naar gerelateerd: Cursus Twello, Keramiek Voorst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wereldwinkel Twello Wereldwinkel Twello 249 meter Leuke kado 's . Echt een aanrader!
Recensies
Fantastische exposities en inspirerende groep kunstenaars die mooie dingen organiseren voor de hele omgeving. Leuk cultureel programma ook voor niet-leden.
Muzikale versnapering op de 1e zaterdag van de maand bij Kunstgalerie De Statenhoed. Genieten van live- muziek tussen de artistieke kunstuitingen van de leden van Kunstkring Voorst is echt een aanrader!
Mooie ruime en lichte galerie in centrum van Twello. Ook worden er veel verschillende workshops aangeboden. Leuk om laagdrempelig te leren schilderen, boetseren, mozaïeken of zentangelen.
Vriendelijk creatief mag wat mij betreft uitbreiden met allerlei kunstuitingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid