facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstijsbaan Breda

Kunstijsbaan Breda

Info

De schaatsbaan in Breda is dé baan voor de recreatieve, marathon en wedstrijdschaatser!
De accommodatie beschikt over een 400-meterbaan en een 30x60 meter ijsvloer, beide uitermate geschikt voor recreatief en wedstrijdschaatsen.



"De schaatsbaan kent al jaren een enthousiast en sportief publiek. Niet alleen binnen Breda, maar ook in de regio West-Brabant en de schaatsminnende provincie Zuid-Holland. Ook maken veel Zeeuwen met groot plezier gebruik van de schaatsbaan. Ze houden op de Bredase kunstijsbaan zelfs het Zeeuws kampioenschap marathon schaatsen.De schaatsbaan in Breda is de baan voor de recreatieve-, marathon- en wedstrijdschaatser!De accommodatie beschikt over een 400-meterbaan en een 30x60-meter ijsvloer. Beide zijn uitermate geschikt voor recreatief- en wedstrijdschaatsen. Je kan hier dus ideaal schaatsen!De schaatsbaan met in totaal ruim 6660m2 aan ijsoppervlakte, beschikt tevens over een sfeervolle horeca, een schaatsshop en diverse kleedruimten."
Adres: Terheijdenseweg 506, 4826 AB Breda
Stad: Breda
Route: Terheijdenseweg 506
Postcode: 4826 AB



op zoek naar gerelateerd: schaatsbaan breda seizoen, schaatsbaan breda speeltuin, schaatsbaan breda zomer, optisport breda, schaatsbaan breda schaatsen huren, schaatsbaan breda kluisjes, schaatsbaan breda centrum, schaatsbaan dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Old Dutch Breda Old Dutch Breda 3 km Geweldig gegeten in een restaurant dat sfeer en ambiance uitstraalt. Vleesgerechten s...
Homecourt Homecourt 5 km Sinds januari 2013 pacht Barons Breda Basketball de kantine van sporthal de Doelen. H...
Recensies
Met de kleinkinderen 6- en 9 jaar een morgen geschaatst op de middenbaan eerste uur heerlijk rustig later op de ochtend drukker. Maar wat doen ze het goed. Heerlijk genieten voor deze oma die toch ook mee schaatst.
Mijn dank voor het seizoen 2022/2023, dat men kunstrijden/ijsdansen beoefenen kon. Warm, vriendelijk, korte lijnen, prettig. Ik bezoek graag deze locatie wegens de algehele bouw, kleinschaligheid, prettig personeel, altijd licht en ruimte.
Hier geweest met het Hop on Hop off festival, goede organisatie en duidelijk overzichtelijk. Goeie tijd gehad en zeker voor herhaling vatbaar
Ik heb geen idee over het ijs, ik kom hier 1x per jaar voor hoor on hop off
Hop on hop of bier en foodtruck festival geweest was top
Hop On Hop Off, vijfde jaar. Wederom geweldig georganiseerd. Dit jaar een fantastische routing, veel beter dan voorgaande jaren. Intiemer, bij gebrek aan andere woorden. Het viel ons op dat er, ten opzichte van voorgaande jaren meer eetgelegenheden waren. Leuk, maar je betaald echt veel maar dan ook echt veel te veel voor het eten daar. Bbq stand, fantastisch. Ruikt heerlijk. Ach, laat maar acht munten a 3 euro per munt, nee dank u wel...
Prima schaatsbaan, met zowel een grote buitenbaan en kleinere binnenbaan. Groot nadeel is dat je officieel je schaatsen uit moet doen om door het tunneltje te gaan van de ene naar de andere baan. Wij begonnen op de buitenbaan, maar na 1 rondje kwam de veegwagen. Dus schaatsen uit, door het tunneltje, schaatsen aan en verder op de kleine baan. Na 2 rondjes kwam daar ook de veegwagen. Mochten niet op de bankjes blijven zitten, dus weer volledig van de baan af. Een half uur verder hadden we 3 rondjes geschaatst. En in het middendeel staat wel een koek&zopie kraam maar niet open op een drukke zondag, gemiste kans. Dus als je dan wat wilt drinken is het weer schaatsen uit en door het tunneltje naar de andere kant. Niet echt praktisch en erg tijdrovend met twee kinderen erbij.
Ik ga vaak op deze baan schaatsen en kom er voor vanuit Rotterdam. De schaatsbaan is goed te bereiken met het ov en het is er gezellig. De openingstijden zijn voor mij ok maar ik had graag gezien dat de ijshockey baan s' avonds wat vaker open is en dat er seizoenskaarten te koop zouden zijn. Wat er voor mij vooral boven uit springt is de baanverzorging. Het ijs is nagenoeg altijd heel erg goed. Het is ook erg fijn dat ze de ijshockeybaan dezelfde aandacht krijgt als de 400m. Baan. Dit is bij veel schaatshallen niet het geval en dit is ook de reden dat ik in Breda ga schaatsen.
Heel veel plezier voor jong en oud. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier de schaatsbaan op. Er zijn schaatsen te huur en er is evt. ook een winkel om schaats benodigheden aan te schaffen.
Voor professionele schaatsers is de ijsbaan enorm slecht! Het personeel bij de balie of schaatsverhuur is enorm chagrijnig! Als je niet houd van werken in de kou: ga dan ergens anders werken dan bij een schaatsbaan. Paar jaar terug was het niet zo erg, maar als je om 8:00 er al was voor de training dan was de kans groot dat je nog tien minuten moest wachten voordat de deuren open zouden gaan. In de winter is dat geen pretje! Het horecapersoneel is overigens wel sympathiek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid