facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstig Kitschwerk

Kunstig Kitschwerk

Info

Het meest gekleurde winkeltje van Kampen, waar je bijzondere kadootjes en kleding, kaarten en tafelzeil kunt vinden.
Op maandag meestal gesloten. De rest van de week open vanaf 10u -18u Ik eet een broodje van half 1 - half 2. vrijdag koopavond tot 9u

Geschiedenis

Een winkel vol originele kadootjes en kleding.Tassen van Zebra, Noinoi, Hi-di-Hi en de Kunstboer, bijzonder leuke boeken, kleding van Tante Betsy, Froy & Dind, Halsoverkop, 4Funky Flavours en Bakery Ladies.
Verder toffe kraamkadootjes , bestel hier bijvoorbeeld een naamslabbetje gemaakt van tafelzeil, of geef een zelfgemaakte dekenknuffel. Ook is er wat retro speelgoed, en een grote collectie tafelzeil en kaarten.
We zijn onderdeel van de Eerlijke Winkelroute, want we houden van spullen met een blije afkomst die een mooi verhaal te vertellen hebben.

Er is ook een plank waar mensen hun zelfgemaakte dingen op mogen verkopen : de Kunstig Klantenplank. Deze wisselt ongeveer elke maand van eigenaar. leuk leuk leuk ! genoeg om eens een kijkje te nemen in de winkel of webshop !

Adres: Geerstraat 19, 8261 HL Kampen
Telefoonnummer: 038-3321635
Stad: Kampen
Route: Geerstraat 19
Postcode: 8261 HL



op zoek naar gerelateerd: Tante Betsy Pimpel, Facebook Kunstig Kitschwerk, Kunstig kitschwerk tante betsy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cadeauwinkel Jeannette Cadeauwinkel Jeannette 277 meter Goede verzorging en er wordt zeker de nodige aandacht en tijd besteed door deze ProVo...
Recensies
Wat een ontzettend leuke winkel is dit! De mevrouw die ons hielp was zo aardig, we waren meteen op ons gemak, of we er al jaren kwamen. Goed advies, mooi assortiment en goede prijzen. Hier kan geen webshop tegenop, deze winkel is de reden dat winkelen zo leuk en verrassend kan zijn.
Winkeltje vol aparte dingen: eigengemaakte kleding; bijzondere tassen; aparte schrijfwaren. Erg leuk om rond te neuzen. Eigenaresse heeft daar ook alle ruimte voor, ook prettig.
Leuke winkel, originele kleding en cadeaus zeker een aanrader!
Gezellige winkel, leuke spullen, mooie kleding en een zeer enthousiaste en vriendelijke eigenaresse.
Gezellige, vriendelijke en persoonlijke winkel. Even rondneuzen is al goed voor je humeur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid