facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunsthuys Best

Kunsthuys Best

Info

In het ’t KUNSTHUYS vindt men een interessant en groot aanbod aan moderne kunst; van grote namen tot aanstormend talent.

Geschiedenis

’t KUNSTHUYS (Voorheen Galerie de Kei) is gevestigd op het terrein van Park Historia, een prachtig park gelegen midden in de bossen van Best. In deze bijzondere setting bevindt zich sinds mei 2016 galerie KUNSTHUYS in een voormalig WO-II mobilisatie complex. Via de inspirerende beeldentuin betreedt u de galerie die ruimte biedt aan meer dan 1000 werken van grote namen tot aanstormend talent uit binnen- en buitenland. Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar het kunstwerk van uw dromen!


De collectie van KUNSTHUYS
Een zeer uiteenlopend aanbod hedendaagse kunst van ruim 50 nationale en internationale kunstenaars, allen met een volstrekt eigen signatuur. Een compleet en aanvullend aanbod van schilderijen, foto’s, grafiek, unieke sieraden en objecten in o.a. glas, keramiek en brons. Jong aanstormend talent of de gevestigde namen; KUNSTHUYS heeft een ruim en kwalitatief hoogstaand aanbod. Het verhaal van de kunstenaar achter het kunstwerk vertellen wij u graag.


’t KUNSTHUYS als evenementenlocatie
Tijdens maar ook buiten onze openingstijden stellen wij onze galerie beschikbaar voor evenementen. Wat is er mooier dan in een inspirerende omgeving mensen die voor u belangrijk zijn te ontmoeten voor bijvoorbeeld een trouwerij, brainstormsessie, netwerkbijeenkomst of misschien wel een inspirerende rondleiding door de galerie?
KUNSTHUYS is voorzien van een ruime open keuken dus ook een kookworkshop of walking dinner met ‘live-cooking’ behoort tot de mogelijkheden.


KUNSTHUYS en bedrijven
Als ondernemer ervaart galerie KUNSTHUYS dat ieder bedrijf vraagt om maatwerk. Zeker wanneer het gaat om kunst! Zowel in de soort kunst als ook in de wijze van financiering kan zij verscheidene uitgangspunten met u doorspreken en de mogelijkheden hierbij op een rijtje zetten. Niet alleen op het gebied van imago en sfeerverbetering investeert u wanneer u kunst in uw bedrijf brengt, u zult letterlijk ‘investeren’ wanneer u kunst aankoopt van KUNSTHUYS omdat er sprake is van een ware belegging. KUNSTHUYS garandeert u dat de kunstwerken minimaal garant staan voor een waardevastheid en in veel gevallen zelfs waardestijgingen opleveren. KUNSTHUYS inventariseert tevens kunstcollectie, geeft advies op het gebied van inrichting, imagobepalingen en relatie- en/of kerstgeschenk.

Adres: Sonseweg 39, 5681 BH Best
Telefoonnummer: 31402841583
Stad: Best
Route: Sonseweg 39
Postcode: 5681 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GH Luxury Art GH Luxury Art 3 km Beeldende Kunstenaar
Kunst ID Kunst ID 3 km KunstID, "Een persoonlijke kijk op kunst." KunstID zoekt voor u, de kunstenaar die b...
Artgalerie Guntlisbergen Artgalerie Guntlisbergen 4 km Prachtige kunstgalerie, met heel veel mooie kunstwerken en antiquiteiten. Van klein t...
Atelier de Quiltsteek Atelier de Quiltsteek 6 km Gezellig om te winkelen als je quilt spullen nodig hebt. Jammer dat ze ermee gaat sto...
Recensies
Prachtige kunstgalerij in een mooie omgeving!
Kunstgalerie met prachtige stukken in de collectie! Je moet wel een gevulde portemonnee meenemen.
Klein maar mooi museum met veel activiteiten rondom.
Prachtige plek in het bos met veel faciliteiten en een mooie galerie
Jammer dat je er mee gast stoppen. Succes voor de toekomst
Kunsthuis best met mooie moderne kunst
prachtige galerie met enthousiast personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid