facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstgras Wolvega

Kunstgras Wolvega
"Kunstgras Direct is niet alleen een webshop maar ook een winkel.Wij hebben een grote collectie kunstgras voor de tuin, terras, balkon of een sportveld.Door onze ruime voorraad, proberen wij uw bestelling altijd binnen 1 a 2 werkdagen te bezorgen.Alle kunstgras bestellingen worden boven de € 200,- gratis verzonden."
Adres: Grindweg 140, 8471 BP Wolvega
Telefoonnummer: 0561-614443
Stad: Wolvega
Route: Grindweg 140
Postcode: 8471 BP



op zoek naar gerelateerd: kunstgras tuin, kunstgras kopen gamma, kunstgras goedkoop, kunstgras praxis, kunstgras restanten, kunstgras kwantum, kunstgras hornbach, kunstgras action
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstgras Friesland Kunstgras Friesland 0 meter U kunt via onze website gemakkelijk bestellen en thuis laten bezorgen, maar ook gewoo...
Recensies
Tijdens onze zoektocht kwamen we bij kunstgrasdirecht.nl terecht. Duidelijke website met veel informatie. Keuze maken voor type kunstgras is eenvoudig door middel van de filters. Prijzen zijn marktconform. Gratis stalen die snel in huis waren. Levering binnen de opgegeven termijn en precies de rollen zoals besteld. 1 artikel gratis promo product zat niet bij de levering, maar na kort contact met kunstgrasdirecht.nl werd dit snel opgelost. Werd dezelfde dag verzonden, maar op mijn verzoek zou het 2 weken later verstuurd worden ivm onze vakantie. Geheel volgens afspraak vandaag het ontbrekende product ontvangen.
Vorig jaar had ik al kunstgras besteld en ik wilde dit jaar er nog een stuk bij. Nu kreeg ik een ander soort,en heb kontcact opgenomen daar ik niet hetzelfde had gekregen. En zonder enig probleem is er een heel nieuw stuk bij mij bezorgd,ook nog lijm erbij,waar ik niet eens om vroeg.Kunstgrasdirect beveel ik iedereen aan,een zeer betrouwbare firma en leverd ook snel en houden ook goed kontact met de klant. Ik kan niet anders zeggen dat de sevice heel goed is.Top
Uitstekende ervaring! Snelle levering en goed verpakt. We hebben uiteindelijk gekozen voor kunstgras Bloemendaal. We hebben veel samples vergeleken en getest. Deze was veruit de beste die we hadden geprobeerd. Is ook makkelijk zelf te leggen en ziet er net echt uit. Ook heerlijk zacht voor de kinderen om erop te spelen!
Prima ervaring met hen. Mooie service, dat je gratis stalen kan opvragen, zodat online bestellen ook mogelijk is je kan immers goed kiezen wat je wil. Bestellen ging makkelijk, en na een paar dagen werd het keurig afgeleverd. En heel chique, dat ze 'm nog 10 cm. extra lang hebben geleverd, zodat je ruim in je jasje zit qua insnijden :
Om het kunstgras vervoerbaar te maken naar mijn dakterras, heb ik expliciet gevraagd om 3 rollen. Ik was gerustgesteld met de facturatie, waar expliciet 3 rollen op staan. Helaas heb ik het kunstgras niet in 3 rollen mogen ontvangen, ondanks dat 3 rollen de overeenkomst is. Door zich niet aan de afspraak te houden, heb ik een verhuisbedrijf moeten inhuren om met een lift het pakket naar mijn dak te brengen. Bij navraag laat kunstgrasdirect mij weten dat dit is gedaan om op transportkosten te besparen. Het besparen heeft mij met hoge kosten opgezadeld. Na dit antwoord reageert kunstgrasdirect niet meer op een volgende e-mail, waarin ik probeer voor te stellen om de transportbesparing van kunstgrasdirect naar mij over te maken. Dit om een klein beetje mijn extra kosten te dekken. Na de verkoop is de dienstverlening van kunstgrasdirect echter minder dan 1 ster. De kosten met van kunstgrasdirect zijn op mijn bordje gedeponeerd. Tip: Ook al zegt kunstgras direct dat de bestelling in meerdere rollen wordt gestuurd, het gebeurt niet. Laat het dan op verschillende dichtbij zijnde adressen bezorgen.
Prima zaak. Ben langs geweest om een stuk kunstgras te halen. Ze hadden nog een stuk liggen wat wel groter was dan ik nodig had, maar kon ik wel kwijt. Kon het zo meekrijgen voor de prijs van mijn originele maat. Verde netjes geholpen, stuk kunstgras werd nog netjes in de auto geladen.
Slechte levering. Levering constant aangepast en niet geleverd. Probleem werd slecht opgelost.
Goed assortiment kunstgras, goed geprijsd en op voorraad. Van alle soorten liggen er buiten ook grote showmodel stukken zodat je bij daglicht goed en rustig kan vergelijken.
Kunstgras "Leiden", gelegd in Peize Drenthe
Perfect gras. Veel keuze. En allemaal heel mooi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid