facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstgras.Store Wageningen

Kunstgras.Store Wageningen

Info

Verkoop van Kunstgras. Advies nodig of wilt u hulp bij het aanleggen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Geschiedenis

Kunstgras.store is onderdeel van Nudetuin in Wageningen. Al meer dan 15 jaar ervaring in kunstgras, maar ook sierbestrating is onze specialiteit.

Kunstgras kopen bij kunstgras.store biedt u extra voordelen
Koop altijd kunstgras met een lange levensduur. Bij kunstgras.store bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Wilt u kunstgras kopen, geniet dan tegelijk van onderstaande voordelen die kunstgras.store u biedt:

- Hoge dichtheid van de vezels
- Duurzaam tapijt en minimaal onderhoud (dankzij de unieke C-vorm van de vezels)
- Van eenvoudig kunstgras tot soorten met prachtige natuurgetrouwe uitstraling
- 10 jaar garantie
- 100% loodvrij en cadmiumvrij; vriendelijk voor kind, dier en milieu

Wilt u kunstgras met de meest natuurlijke uitstraling? Of wilt u graag een bepaalde sfeer in uw tuin? En welk gras is het meest geschikt voor intensief gebruik? Wij geven u graag advies. Neem contact met ons op of kom naar onze showtuin!

Kom kijken en voelen! In onze 500 m2 grote showtuin kunt u alle soorten kunstgras naast elkaar zien, voelen en met elkaar vergelijken. Onze showtuin in Wageningen is van maandag t/m zaterdag geopend. U kunt zonder afspraak langskomen. Bekijk onze openingstijden.
Wilt u liever een proefstuk aanvragen? Dan kan. Geef uw wensen aan ons door.

Adres: Nudepark 93, 6702 DZ Wageningen
Telefoonnummer: 0317 765 005
erots.sargtsnuk@ofni
Stad: Wageningen
Route: Nudepark 93
Postcode: 6702 DZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 14:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 14:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: kunstgras berekenen, nova zembla kunstgras, kunstgras leggen tussen opsluitbanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nudetuin Sierbestrating & Kunstgras Nudetuin Sierbestrating & Kunstgras 0 meter Nudetuin sierbestrating, een echte aanrader wanneer je voor de tuin nieuwe tegels no...
Welkoop Wageningen Welkoop Wageningen 849 meter Fijne overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel, zijn goed geholpen geworden
Bullinga Bouwmaterialen Bullinga Bouwmaterialen 934 meter Top bedrijf voor plaatmaterialen.
Tuincentrum de Oude Tol Tuincentrum de Oude Tol 4 km Groot tuincentrum met groot assortiment Weinig zitplaatsen in koffiehoek, wees er sne...
Recensies
Geweldig wat een service. Echt een aanrader om naar te gaan. Eerlijk en betrouwbaar. Ze doen wat er is afgesproken. Top. Leendert nog bedankt voor je goede tips en gastvrijheid.
Top gasten! De prachtige stenen die ze hebben en het leggen van de stenen is allemaal erg goed verzorgd. Erg blij mee en zeker een aanrader voor iemand die nieuwe stenen wilt en het aanleggen ervan.
Goede service, Leendert denkt met je mee. We hadden uiteindelijk meer tegels nodig. Deze werden erg snel geleverd, waardoor we geen vertraging opliepen bij het laten leggen van de tegels. Goede prijs kwaliteitsverhouding ook!
Prima en prettig geholpen bij de keuze van de materialen. Tijdens de aanleg ook nog een goed voorstel en wat extra werk gedaan. Dat is echte service. De aanleg was gerealiseerd binnen de afgesproken tijd. Zeker aan te raden om in ieder geval bij te informeren.
Met veel plezier super mooie tegels uitgezocht en goed geholpen. Helaas hadden we een klacht over de tegels na het leggen en na herhaaldelijk mails gestuurd te hebben tot op heden niets terug ontvangen.
Snelle en goede service, goed en eerlijk advies, mooi assortiment en zeer tevreden met het eindresultaat. Krijg veel complimenten :-
Mooie prijzen, snel en goede service. Tegels en kunstgras besteld. Allebei uitstekend. Bij de tegels waren er 4 gebroken. Mail gestuurd en ze leveren gewoon weer nieuwe. Heel goed bedrijf.
Tegels uitgezocht. Na wat levertijd problemen, toch goed contact kunnen hebben, over het verloop van de bestelling. Alles netjes afgewerkt.
Top zaak. M'n hele tuin inclusief verlichting bij Leendert afgenomen. Hij levert top kwaliteit en service!
Prima bedrijf met uitstekende service en scherpe prijzen! Ook na verschillende offertes opgevraagd te hebben bleef Leendert erg vriendelijk en was niets hem teveel. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid