facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstgras

Kunstgras

Info

Goedkoop kunstgras van uitstekende kwaliteit.

Adres: Ambachten 4, 5711LC Someren
Telefoonnummer: 06 1213 0559
Stad: Someren
Route: Ambachten 4
Postcode: 5711LC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kunstgras zondag open, Otterdijk Kunstgras
Recensies
Super service heeft Otterdijk kunstgras, dus wat een ander hieronder verteld kan ik absoluut niet beamen. Nadat onze tuin in zijn geheel van kunstgras was voorzien, bleek er achteraf toch een i [ fabrieks ]fout in te zitten . Otterdijk gebeld en die constateerde dat ook en het gras zou in zijn geheel vergoed worden. Nieuw gras uitgezocht, afspraak gemaakt om het oude gras te verwijderen en het nieuwe weer te leggen. Ik Kan alleen maar complimenten geven aan deze man, die alles in zijn eentje doet, [ hij heeft zelfs nog geen tijd voor een bakje koffie hahaha ]. Ik moet zeggen het ligt er nu keurig in en ben 150% tevreden, en zal zijn naam ook zeker doorgeven aan mensen die kunstgras in zijn tuin willen. Geen groot bedrijf, gewoon een eenmanszaak die staat achter het product wat hij verkoopt en aanlegt.
Kom maar eens kijken in mijn dit jaar aangelegde tuin. De Fa. van Otterdijk heeft hier zijn best gedaan, en op voortreffelijke wijze, ca. 50 m² mooi kunstgras gelegd. Zeer tevreden over de vakbekwaamheid van de eigenaar, die zelf het kunstgras heeft gelegd. Aanrader.
Overzichtelijke tuin met meerdere soorten kunstgras
Goede service en werkt erg netjes. We hebben een erg mooi grasveld gekregen.
Neemt geen contact op na meerdere malen bellen, zelfs niet wanneer beloofd wordt terug gebeld te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid