facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstbedrijven Westerkwartier

Kunstbedrijven Westerkwartier

Info

"Een muzikaal ambacht leren en dit op een creatieve manier leren inzetten is het leerdoel van ons als muziekdocenten."

Geschiedenis

Wie zijn wij?

De Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier wordt gesubsidieerd door de gemeenten Leek, Zuidhorn en Marum en facilitair ondersteund door Stichting Biblionet.
Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier is met ingang van september 2012 officieel gecertificeerd door de landelijke organisatie Kunstkeur, voorheen de inspectie Kunstzinnige Vorming.

Als professionele muziekdocenten van KunstBedrijven leren we kinderen vertrouwen op hun eigen creativiteit, wat heel belangrijk is in een tijd waarin haast, snelheid en keuzes in een enorme hoeveelheid van informatie, overheersen.
We geven onze leerlingen graag zelfvertrouwen, trots en plezier mee in het technisch leren beheersen van hun muziekinstrument.
De ontwikkeling van individuele eigenheid, gecombineerd met leren samenwerken zijn waarden in de cultuureducatie waaraan Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier haar bijdrage wil leveren.
Kortom: een muzikaal ambacht leren en dit op een creatieve manier leren inzetten is het leerdoel van ons als muziekdocenten.

Adres: Jellemaweg 3, Zuidhorn
Stad: Zuidhorn
Route: Jellemaweg 3


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid