facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstacademie te Wildt

Info

De academie is gespecialiseerd in het onderwijzen van realistisch fijnschilderen.

Geschiedenis

Kunstacademie te Wildt is in 1995 opgericht door Suzan te Wildt.

De academie is gespecialiseerd in het onderwijzen van realistisch fijnschilderen. Er worden schilderstechnieken gehanteerd zoals de oude meesters in de 16e en 17e eeuw schilderden in combinatie met de fijnschilder technieken van kunstenaar Henry te Wildt om tot zeer verfijnde resultaten te komen.

De opleidingen worden gegeven in verschillende plaatsen in het land. In Amstelveen, Barneveld, Goirle, Molenhoek en ´s-Heerenberg.

Op onze website www.paint-online.nl vindt u alle informatie over onze cursussen en workshops.

Adres:
Telefoonnummer: 0646082745
Stad: 's-Heerenberg



op zoek naar gerelateerd: Schildercursus Molenhoek, Pastel tekencursus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Regionaal NME Centrum Regionaal NME Centrum 692 meter Het Regionaal NME-Centrum werd per 1 januari 2015 gesloten wegens bezuinigingen bij d...
Recensies
Iedereen kan leren fijnschilderen met olieverf zoals de oude meesters. Wekelijkse of 2-wekelijkse lessen, zowel overdag als 's avonds. Deskundige en gemoedelijke begeleiding. Ook tekenlessen. Probeer het eens uit tijdens een workshop op zaterdag. Je zult verbaasd zijn over jezelf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid