facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunst je Huis - Galerie Andor

Kunst je Huis - Galerie Andor

Info

Via kunstjehuis.nl kan de collectie online bekeken worden. Na het maken van een online selectie kan een afspraak gemaakt worden in ons atelier in Waspik.

Adres: Spoorstraat 13, 5165 AA Waspik
Telefoonnummer: 0416341428
Stad: Waspik
Route: Spoorstraat 13
Postcode: 5165 AA



op zoek naar gerelateerd: Galerie Andor Waalwijk, Kunst huis, Kunst Waalwijk
Recensies
Bij Carien van Dongen ben je aan het juiste adres als je boetseren eens wilt proberen of je er verder in wilt ontwikkelen. In een gezellige en gemoedelijke sfeer brengt ze je de fijne kneepjes van de boetseerkunst bij. Daarbij geeft ze je alle ruimte om je eigen tempo te bepalen en je eigen creativiteit verder te ontwikkelen. Ik kom al zo’n acht jaar ieder jaar weer terug. Het geeft enorm veel voldoening zelf kunst te maken en het is geweldig om te zien hoeveel creaties er om je heen worden gemaakt met veel zorg, passie en aandacht. Echt een aanrader om ook eens te proberen.
Erg mooie schilderijen in ons huis in Amsterdam hangen. Eenvoudig concept, unieke kunst en fijne service!
Hele mooie collectie schilderijen!
Divers aanbod om te huren of te kopen, waarbij je in een ontspannen sfeer je keuze kunt maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid